LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Çmimeve

260 Artikuj

Ngritja e çmimeve, Rukiqi: Qeveria e Kosovës nuk po e pranon që ka krizë ekonomike

Ngritja e çmimeve, Rukiqi: Qeveria e Kosovës nuk po e pranon që ka krizë ekonomike

Biznes
Inflacioni në Kosovë arrin në 14.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe

Inflacioni në Kosovë arrin në 14.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe

Albert Spahiu
Ka rritje të turistëve, çmimet e larta të pritshme, thotë kreu i shoqatës së turizmi në Shqipëri

Ka rritje të turistëve, çmimet e larta të pritshme, thotë kreu i shoqatës së turizmi në Shqipëri

Shqipëri
Hoti publikon listën e produkteve me rritjen më të madhe të çmimit, kritikon Qeverinë se nuk e pezulloi akcizën për naftën

Hoti publikon listën e produkteve me rritjen më të madhe të çmimit, kritikon Qeverinë se nuk e pezulloi akcizën për naftën

Financa
Rritet çmimi i bukës në furrat e Prizrenit

Rritet çmimi i bukës në furrat e Prizrenit

Financa
Çmimet e larta, Vlora gati e boshatisur në mes të sezonit turistik

Çmimet e larta, Vlora gati e boshatisur në mes të sezonit turistik

Shqipëri
Shtrenjtohet jetesa, familjet shqiptare shpenzuan 30 milionë euro më shumë në qershor vetëm për ushqime

Shtrenjtohet jetesa, familjet shqiptare shpenzuan 30 milionë euro më shumë në qershor vetëm për ushqime

Shqipëri
Festa e Kurban Bajramin mes rritjes së çmimeve të ushqimeve në botë

Festa e Kurban Bajramin mes rritjes së çmimeve të ushqimeve në botë

Botë
Inflacioni arrin nivelin më të lartë në 20 vite në Shqipëri, ushqimet dhe transporti me rritjen më të madhe

Inflacioni arrin nivelin më të lartë në 20 vite në Shqipëri, ushqimet dhe transporti me rritjen më të madhe

Shqipëri
Shoqata Hidrokarbureve në Shqipëri: Çmimi i naftës 12 lekë [0.1 euro] për litër më lirë, nëse nuk do të ndërhynte Bordi

Shoqata Hidrokarbureve në Shqipëri: Çmimi i naftës 12 lekë [0.1 euro] për litër më lirë, nëse nuk do të ndërhynte Bordi

Shqipëri
Rritja e çmimeve, papunësia dhe varfëria – tri problemet më madhore të qytetarëve në Kosovë

Rritja e çmimeve, papunësia dhe varfëria – tri problemet më madhore të qytetarëve në Kosovë

Të Tjera
92 për qind e shqiptarëve i konsiderojnë çmimet të larta, më të shqetësuarit në rajon

92 për qind e shqiptarëve i konsiderojnë çmimet të larta, më të shqetësuarit në rajon

Shqipëri
Rritja e çmimeve të ushqimeve në Shqipëri, në kushte mbijetese mijëra familje

Rritja e çmimeve të ushqimeve në Shqipëri, në kushte mbijetese mijëra familje

Shqipëri
Abdixhiku për rritjen e çmimeve: Çështja nuk është se çfarë bën Putini, por se çfarë bën Albini

Abdixhiku për rritjen e çmimeve: Çështja nuk është se çfarë bën Putini, por se çfarë bën Albini

Financa
Kurti: Rritja e çmimeve nuk po ndodh vetëm në Kosovë, po i marrim masat e nevojshme për t’u dalë në ndihmë qytetarëve

Kurti: Rritja e çmimeve nuk po ndodh vetëm në Kosovë, po i marrim masat e nevojshme për t’u dalë në ndihmë qytetarëve

Të Tjera
Debati parlamentar për rritjen e çmimeve, Mustafa: Në disa produkte ushqimore kostoja ka arritur deri në 83 për qind

Debati parlamentar për rritjen e çmimeve, Mustafa: Në disa produkte ushqimore kostoja ka arritur deri në 83 për qind

Financa
Sot seancë plenare, debatohet për rritjen e çmimeve

Sot seancë plenare, debatohet për rritjen e çmimeve

Kosovë
Kriza e çmimeve, turizmi në Korçë më dobët se në periudhën e pandemisë

Kriza e çmimeve, turizmi në Korçë më dobët se në periudhën e pandemisë

Shqipëri
Disa furra fillojnë shtrenjtimin e bukës, mullisët thonë se nuk është e drejtë morale rritja e çmimeve

Disa furra fillojnë shtrenjtimin e bukës, mullisët thonë se nuk është e drejtë morale rritja e çmimeve

Albert Spahiu
Rritje tjetër e çmimeve të ushqimeve në Gjermani

Rritje tjetër e çmimeve të ushqimeve në Gjermani

Botë
Shoferët e Shkodrës drejt Malit të Zi për të blerë naftë më lirë

Shoferët e Shkodrës drejt Malit të Zi për të blerë naftë më lirë

Shqipëri
AAK: Pensioni i veteranëve duhet të jetë barasvlershëm me pagën minimale, deri në kategorizimin përfundimtar

AAK: Pensioni i veteranëve duhet të jetë barasvlershëm me pagën minimale, deri në kategorizimin përfundimtar

Të Tjera
Çmimi i naftës në Shqipëri arrin rekord historik, kap nivelin prej 265 lekësh [2.2 euro] për litër

Çmimi i naftës në Shqipëri arrin rekord historik, kap nivelin prej 265 lekësh [2.2 euro] për litër

Shqipëri
​Protestë në Tiranë kundër rritjes së çmimeve

​Protestë në Tiranë kundër rritjes së çmimeve

Shqipëri