LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Çmimeve

260 Artikuj

Rritje çmimesh dhe inflacion – çfarë i pret konsumatorët?

Rritje çmimesh dhe inflacion – çfarë i pret konsumatorët?

Të Tjera
Ku mbeti kontrolli mbi çmimet e produkteve në Kosovë?

Ku mbeti kontrolli mbi çmimet e produkteve në Kosovë?

Financa
Rritja e çmimeve, Kurti kërkon që qytetarët të kursejnë

Rritja e çmimeve, Kurti kërkon që qytetarët të kursejnë

Financa
Shefi i Bundesbankës paralajmëron se inflacioni do të arrijë nivele të larta në Gjermani

Shefi i Bundesbankës paralajmëron se inflacioni do të arrijë nivele të larta në Gjermani

Botë
Eksportet e mallrave u rritën me 23 për qind në korrik në Shqipëri, ngadalësohet ritmi

Eksportet e mallrave u rritën me 23 për qind në korrik në Shqipëri, ngadalësohet ritmi

Shqipëri
Çmimet e produkteve ushqimore dhe të shërbimeve “shkojnë në qiell”

Çmimet e produkteve ushqimore dhe të shërbimeve “shkojnë në qiell”

Financa
Rritet çmimin i naftës në Shqipëri

Rritet çmimin i naftës në Shqipëri

Shqipëri
ESHS: Produktet industriale edhe në muajin qershor shënuan rritje të çmimeve

ESHS: Produktet industriale edhe në muajin qershor shënuan rritje të çmimeve

Maqedonia e Veriut
Protesta ndaj rritjes së çmimit të çimentos, Sharrcem: Industria është prekur nga kostot e larta të energjisë në botë

Protesta ndaj rritjes së çmimit të çimentos, Sharrcem: Industria është prekur nga kostot e larta të energjisë në botë

Të Tjera
Vazhdon rritja e çmimeve në Shqipëri, inflacioni arrin në 7.5 për qind në korrik, rekord i ri në 20 vite

Vazhdon rritja e çmimeve në Shqipëri, inflacioni arrin në 7.5 për qind në korrik, rekord i ri në 20 vite

Shqipëri
​Protestë me maune kundër rritjes së çmimit të çimentos

​Protestë me maune kundër rritjes së çmimit të çimentos

Biznes
Protestohet kundër rritjes së çmimit të çimentos

Protestohet kundër rritjes së çmimit të çimentos

Të Tjera
Banka Botërore: Çmimet e ushqimeve vazhdojnë të rriten në vendet në zhvillim

Banka Botërore: Çmimet e ushqimeve vazhdojnë të rriten në vendet në zhvillim

Botë
Votohet rezoluta që adreson rritjen e çmimeve të produkteve bazë

Votohet rezoluta që adreson rritjen e çmimeve të produkteve bazë

Financa
Pacolli: Nuk ka rritje ekonomike në Kosovë, për ta ndaluar rritjen e çmimeve ka munguar menaxhimi i duhur i Qeverisë

Pacolli: Nuk ka rritje ekonomike në Kosovë, për ta ndaluar rritjen e çmimeve ka munguar menaxhimi i duhur i Qeverisë

Kosovë
Në mungesë të kuorumit nuk votohet rezoluta që adreson rritjen e çmimeve

Në mungesë të kuorumit nuk votohet rezoluta që adreson rritjen e çmimeve

Financa
Pas rritjes së çmimeve, pensionistët: Po blejmë pak, sa për t’i provuar

Pas rritjes së çmimeve, pensionistët: Po blejmë pak, sa për t’i provuar

Sociale
​S’ka kuorum për rezolutën e LVV-së mbi rritjen e çmimeve

​S’ka kuorum për rezolutën e LVV-së mbi rritjen e çmimeve

Kosovë
Hajdari: Ka produkte që kanë marzhën e fitimit 42 për qind

Hajdari: Ka produkte që kanë marzhën e fitimit 42 për qind

Biznes
Rritja e çmimeve, Vetëvendosje prezanton rezolutën për mbrojtjen e furnizimit të produkteve themelore

Rritja e çmimeve, Vetëvendosje prezanton rezolutën për mbrojtjen e furnizimit të produkteve themelore

Financa
Rriten çmimet në Shqipëri, shtrenjtohen drithërat

Rriten çmimet në Shqipëri, shtrenjtohen drithërat

Shqipëri
Ngritja e çmimeve, Qeveria synon që deri në gusht të hartojë ligjin për çmimet në produktet bazë

Ngritja e çmimeve, Qeveria synon që deri në gusht të hartojë ligjin për çmimet në produktet bazë

Të Tjera
Inflacioni në Kosovë – Abdixhiku, Kurtit: I dehur nga jeta prej pushtetari, nuk njeh rritjen e çmimeve

Inflacioni në Kosovë – Abdixhiku, Kurtit: I dehur nga jeta prej pushtetari, nuk njeh rritjen e çmimeve

Të Tjera
Hoti: Shqetësuese mungesa e masave nga ana e Qeverisë lidhur me rritjen e çmimeve

Hoti: Shqetësuese mungesa e masave nga ana e Qeverisë lidhur me rritjen e çmimeve

Të Tjera