LAJMI I FUNDIT:

Projektligji i pagave

39 Artikuj

Kurti kërkon “pak durim”: Në janar do ta caktojmë koeficientin e pagave

Kurti kërkon “pak durim”: Në janar do ta caktojmë koeficientin e pagave

Kosovë
Tahiri pas miratimit të Ligjit të Pagave: Terr informativ dhe mashtrim i radhës

Tahiri pas miratimit të Ligjit të Pagave: Terr informativ dhe mashtrim i radhës

Kosovë
Projektligji për Pagat në arsim, mospajtime mes Haxhiut e Nagavcit

Projektligji për Pagat në arsim, mospajtime mes Haxhiut e Nagavcit

Kosovë
Hoti tregon pesë arsyet pse Projektligji për Zyrtarët Publikë nuk është i mirë

Hoti tregon pesë arsyet pse Projektligji për Zyrtarët Publikë nuk është i mirë

Financa
Përplasje LVV-LDK për Ligjin e Pagave

Përplasje LVV-LDK për Ligjin e Pagave

Financa
Jasharaj: Uroj që në janar ta kemi Ligjin e Pagave, ndryshe greva e pezulluar mund të riaktivizohet

Jasharaj: Uroj që në janar ta kemi Ligjin e Pagave, ndryshe greva e pezulluar mund të riaktivizohet

Jehona Hulaj
Opozita kërcënon se Projektligji i Pagave dhe ai për Zyrtarët Publikë mund të përfundojë në Kushtetuese

Opozita kërcënon se Projektligji i Pagave dhe ai për Zyrtarët Publikë mund të përfundojë në Kushtetuese

Financa
Tahiri kërkon që Ligji i Pagave të hyjë në fuqi më 1 shkurt: Një koeficient ta ketë vlerën prej 129 euro

Tahiri kërkon që Ligji i Pagave të hyjë në fuqi më 1 shkurt: Një koeficient ta ketë vlerën prej 129 euro

Financa
Çfarë parasheh Projektligji për Paga – reagimet dhe kundërshtimet nga sindikatat dhe shoqëria civile

Çfarë parasheh Projektligji për Paga – reagimet dhe kundërshtimet nga sindikatat dhe shoqëria civile

Albert Spahiu
Sveçla: Kryeministri e kryetari i Gjykatës Supreme do të kenë koeficientin e njëjtë të pagës

Sveçla: Kryeministri e kryetari i Gjykatës Supreme do të kenë koeficientin e njëjtë të pagës

Kosovë
Të premten, Ligji i Pagave shqyrtohet në Kuvend

Të premten, Ligji i Pagave shqyrtohet në Kuvend

Financa
Asociacioni i Komunave të Kosovës: Projektligji për Pagat degradues dhe nënçmues për pozitën e kryetarëve

Asociacioni i Komunave të Kosovës: Projektligji për Pagat degradues dhe nënçmues për pozitën e kryetarëve

Financa
Ligji i Pagave, paralajmërohen sërish protesta – kërkohet reflektim nga Qeveria

Ligji i Pagave, paralajmërohen sërish protesta – kërkohet reflektim nga Qeveria

Financa
Qeveria miraton Projektligjin për Pagat dhe atë për Zyrtarët Publikë

Qeveria miraton Projektligjin për Pagat dhe atë për Zyrtarët Publikë

Financa
Ishte paraparë të shqyrtohet në muajin mars, sot Qeveria e vendos në rend të ditës Projektligjin për Paga

Ishte paraparë të shqyrtohet në muajin mars, sot Qeveria e vendos në rend të ditës Projektligjin për Paga

Financa
KDI për Projektligjin për Paga: Po tentohet të ketë ndërhyrje, s’ka nivelizim

KDI për Projektligjin për Paga: Po tentohet të ketë ndërhyrje, s’ka nivelizim

Financa
Tahiri për Ligjin e Pagave: Me këtë dinamikë të qeverisë as në vitin 2024 nuk do të hyjë në zbatim

Tahiri për Ligjin e Pagave: Me këtë dinamikë të qeverisë as në vitin 2024 nuk do të hyjë në zbatim

Ekonomi
Kritikohet përmbajtja e Projektligjit të pagave, mund të përfundojë në Gjykatën Kushtetuese

Kritikohet përmbajtja e Projektligjit të pagave, mund të përfundojë në Gjykatën Kushtetuese

Financa
Mjekët e mirëpresin Projektligjin e pagave por janë kundër vonesës për të hyrë në fuqi

Mjekët e mirëpresin Projektligjin e pagave por janë kundër vonesës për të hyrë në fuqi

Kosovë
Projektligji i ri i pagave parasheh dallime për kryetarët e komunave: Kryetari i Prishtinës 1800 – i Junikut 1416 euro

Projektligji i ri i pagave parasheh dallime për kryetarët e komunave: Kryetari i Prishtinës 1800 – i Junikut 1416 euro

Ismail Jakupi
Dalin pakënaqësitë e para, shërbyesit civil thonë se Projektligji i Pagave është ligj i pabarazisë

Dalin pakënaqësitë e para, shërbyesit civil thonë se Projektligji i Pagave është ligj i pabarazisë

Financa
Projektligji për Paga del në konsultim publik, këto janë koeficientët e propozuar

Projektligji për Paga del në konsultim publik, këto janë koeficientët e propozuar

Albert Spahiu
Infermierët të pakënaqur me Projektligjin e ri të pagave

Infermierët të pakënaqur me Projektligjin e ri të pagave

Shëndetësi
Mosmiratimi i pagës minimale, veteranët presin reflektim nga Qeveria

Mosmiratimi i pagës minimale, veteranët presin reflektim nga Qeveria

Financa