Lesna Max

Lesna Max

Me një përvojë mbi 30-vjeçare, kompania Lesna Max sot është lider në sektorin e mobilierisë, ku i ofron tregut kosovar dhe rajonal produkte nga brendet më të njohura Evropiane – duke i përfshirë brendet e Sllovenisë, Gjermanisë, Italisë, Austrisë, etj.

12 Artikuj