Për të gjithë adhuruesit e mobileve dhe artikujve shtëpiak të kualitetit superior, LESNA MAX sjell SUPER ZBRITJE.

Deri më datën 30 nëntor do të mund të mobiloni shtëpinë apo banesën tuaj me ofertën e gjerë dhe zbritjen deri në 50%, ekskluzivisht vetëm në LESNA MAX Prishtinë.

LESNA MAX sjell ofertë unike, të pasuruar me të gjitha detajet për të plotësuar ambientin tuaj.

Lesna MAX Ka përgatitur paletën e ofertës më të pasur deri tani të mobileve nga brendi i mirënjohur Lesnina, si dhe aksesorë të ndryshëm për shtëpi dhe objekte afariste me zbritje deri 50%.

Në ofertë ka zgjidhje të pasur të garniturave, treulësve, shtretëve, seteve, tryezave, karrigeve, vitrinave, komodinave, dhomave të gjumit, dhomave për fëmijë, dyshekëve, karrigeve dhe tavolinave për zyrë, si dhe pajisjeve të ndriçimit.

Nxitoni dhe shijoni cilësinë dhe komforin e garantuar në suaza të buxhetit tuaj.

Lesna Max, maksimumi në shtëpinë tuaj.