Duke filluar nga 27 tetori, 2021 të gjithë të pasionuarit pas detajeve të bukura dekorative dhe praktike për shtëpi tani kanë mbi 10,000 arsye për shoping dhe një destinacion të përbashkët.

Për herë të parë në Kosovë, Lesna Max sjell risinë më të bukur – sallonin ekskluziv dhe më të madh për dekore dhe pajisje për shtëpi, me zbritje deri ne 40%.

Showroom-i ekskluziv shtrihet në hapësirë prej 2,000 metra katror dhe ofron gamë të pasur me mbi 10,000 produkte nga brendet më ekskluzive të enëve, dekorit, aksesorëve për shtëpi, si dhe perde dhe tepihë të kualitetit premium.

Pa marr parasysh stilin e arendimit të enterierit, dekori për shtëpi ofron sharmin dhe jep ndjesinë e ngrohtësisë së një shtëpie.

Në showroom-in e ri të Lesna Max secili mund të gjejë atë çka i mungon për të kompletuar shtëpinë me gjërat më të bukura dhe më praktike – tani të gjitha në një vend.

“Pas planifikimit shumëvjeçar, tani po e bëjmë realitet kërkesën e vazhdueshme të klientëve tanë të çmuar dhe sjellim artikujt më ekskluziv për çdo amvisëri, ambient dhe shije.

Kemi përzgjedhur gjërat më të bukura, praktike dhe më kualitative në treg për klientët tanë dhe mezi presim tua prezantojmë sallonin më të pajisur në Kosovë për homedecor.

Këtu gjeni gjithçka në një vend për të kompletuar ambientin tuaj” deklaruan nga menaxhmenti i Lesna Max.

Për ta festuar hapjen e madhe më 27 tetor, nga Lesna Max paralajmërojnë shumë surpriza dhe zbritje fantastike! Lesna Max salloni i ri dhe ekskluziv gjendet në zonën industriale Prishtinë – Fushë Kosovë.

Për ta parë fletushkën, klikoni KËTU.