Brendi i mirënjohur LESNA, që tri dekada furnizon tregun kosovar me mobile dhe artikuj të kualitetit superior me çmimet më të volitshme në treg.

Me rastin e 30 vjetorit të prezencës së brendit LESNA në Kosovë, gjatë tërë muajit shtator të gjithë adhuruesit e mobileve dhe aksesorëve nga brendi i mirënjohur LESNA Max mund të përfitojnë deri në 30% zbritje.

Showroomi LESNA Max është i pari i këtij lloji me ofertë gjithëpërfshirëse të mobileve dhe aksesorëve nga brendi i mirënjohur Lesnina dhe pajisjeve të ndryshme për shtëpi, objekte afariste dhe oborr.

Lesna MAX ofron spektër të gjerë të produkteve me çmimet më të mira në treg, njëkohësisht duke ofruar mundësi unike për blerje të produkteve me qëllim që të gjithë blerësit të shijojnë cilësinë dhe komforin e garantuar në suaza të buxhetit të tyre.

Për ta parë fletushkën me zbritje, klikoni këtu: http://bit.ly/lesnashtator