Ndonëse ka pak kohë prej se është hapur, prej atëherë Lesna MAX ka ofruar maksimumin për shtëpinë tuaj!

Kompania ka një spektër të gjerë të produkteve me çmimet më të mira në treg.

Lesna MAX përmes konceptit “BEST PRICE” ofron mundësi unike për blerje të produkteve në mënyrë që të gjithë blerësit ta shijojnë cilësinë dhe rehatinë e garantuar me buxhet të volitshëm.

BEST PRICE për paradhomë VERA 

Kjo paradhomë vjen me një çmim ekskluziv prej 79 eurove, ndërkaq ka dimensionet 100cm x 89cm x 27cm. 

BEST PRICE për tavolinë të ushqimit me KATËR KARRIGE

Përmes çmimit më të mirë (BEST PRICE) për produkte të caktuara, ju e keni mundësinë të përfitoni nga ofertat më të lira në treg për mobiliet më kualitative.

Një ndër to është edhe tavolina RUBI e ushqimit, e cila për një super çmim prej 237,70 eurove vjen edhe me KATËR KARRIGE.

BEST PRICE PËR DHOMË TË FËMIJËVE

Në këtë ofertë me çmimin më të mirë prej 320 eurove përfshihet çdo gjë që i nevojitet fëmijëve tuaj: shtrati, dollapi i rrobave, dollapët e shtratit, tavolina e punës dhe komodina.

Të gjithë adhuruesit e mobileve dhe artikujve të kualitetit të lartë e kanë destinacionin se ku mund të gjejnë gjithçka me çmimet më të volitshme.

Lesna MAX është Maximumi në shtëpinë tuaj. 

Përmes çmimit më të mirë (apo BEST PRICE) për produkte të caktuara, ju e keni mundësinë të përfitoni nga ofertat më të lira në treg për mobiliet më kualitative.

Lidhur me ofertat dhe çdo informacion shtesë, kontaktoni në:

Tel: 038 606-181  ose 044 77 99 77

E-mail: marketing@lesna.net

FACEBOOK: Lesna MAX

(artikull i sponsorizuar)