Ka shumë arsye se përse duhet blerë mobilie, por ajo kryesorja është se mobiliet janë sfondi i jetëve tona.

Neve na nevojiten mobilie për të bërë jetë më të rehatshme, për t’u ulur në to, për të fjetur, etj.

Dhe, kur bëhet fjalë për këtë domosdoshmëri të jetës sonë personale dhe profesionale, Lesna Max është kompania e parë që na vjen në mendje.

Me një përvojë mbi 30-vjeçare, kompania Lesna Max sot është lider në sektorin e mobilierisë, ku i ofron tregut kosovar dhe rajonal produkte nga brendet më të njohura Evropiane – duke i përfshirë brendet e Sllovenisë, Gjermanisë, Italisë, Austrisë, etj.

Shtrat “Arda” me dimensionet 160cm x 200cm

Me një perspektivë drejt modernizimit dhe me produkte të cilësisë më të lartë, nuk është befasi që Lesna përkujdeset t’i plotësojë të gjitha kërkesat dhe nevojat e konsumatorëve.

Lesna Max i ofron të gjitha llojet e produkteve të mobilierisë me kualitet të lartë dhe çmim shumë të volitshëm.

Paradhomë “Lift” me dimensionet 204cm x 197cm x 38cm – me një çmim ekskluziv prej 378 eurove

Spektrin e gjerë të produkteve që i ofron Lesna mund t’i gjeni në objektin e saj, i cili përfshin një hapësirë prej 13.000 metrave katrorë.

Përndryshe, CILËSIA është përgjigja më e mirë që Lesna ua jep konsumatorëve të vet!

Lesna MAX është Maximumi në shtëpinë tuaj. 

Lidhur me ofertat dhe çdo informacion shtesë, kontaktoni në:

Adresa: Magjistraja Prishtinë – Fushë Kosovë

Tel: +38338606181 ose +38344779977

E-mail: marketing@lesna.net

Facebook: Lesna MAX

(artikull i sponsorizuar)