Brendi i mirënjohur LESNA MAX, që furnizon të gjithë adhuruesit e mobileve dhe artikujve shtëpiak në tregun kosovar me produkte të kualitetit superior, sjell OFERTË TË FUNDVITIT.

Përgjatë tërë muajit dhjetor të gjithë adhuruesit e mobileve dhe aksesoreve do të mund të përfitojnë deri 60% zbritje, ekskluzivisht vetëm në LESNA MAX Prishtinë.

LESNA MAX sjell spektër të gjerë të produkteve me çmimet më të mira në treg, njëkohësisht duke ofruar mundësi unike për blerje të produkteve me qëllim që të gjithë blerësit të shijojnë cilësinë dhe komforin e garantuar në suaza të buxhetit të tyre.

Lesna MAX Ka përgatitur paletën e ofertës më të pasur deri tani të mobileve nga brendi i mirënjohur Lesnina, si dhe aksesore të ndryshme për shtëpi, objekte afariste me zbritje deri 60%.

Në ofertë ka zgjidhje të pasur të garniturave, treulësve, shtretërve, seteve, tryezave, karrigeve, vitrinave, komodinave, dhomave të gjumit, dhomave për fëmijë, dyshekëve, karrigeve dhe tavolinave për zyrë, si dhe pajisjeve të ndriçimit. 

Lesna Max, maksimumi në shtëpinë tuaj