Me një përvojë mbi 30-vjeçare, kompania Lesna Max sot është lider në sektorin e mobilierisë, ku i ofron tregut kosovar dhe rajonal produkte nga brendet më të njohura evropiane.

Madje, Lesna Max sot është lider në prodhimin e kuzhinave në Evropë.

Së fundmi, gjiganti i industrisë së mobilierisë vjen me një zbritje prej -80% në elementet e kuzhinave nga brendi austriak Dankuchen.

Të gjitha produktet çfarë mund t’ju nevojiten sa i përket industrisë së mobilierisë, ju mund t’i gjeni në objektin e LEsna Max, i cili përfshin një hapësirë prej 13.000 metrave katrorë.

Përveç cilësisë së lartë, Lesna Max ka menduar edhe më shumë për konsumatorët e vet, duke ua lehtësuar blerjen përmes ofertave të ndryshme.

Të gjitha produktet në Lesna Max ju mund t’i blini deri në 24 këste me 0% interes.

Gjithashtu ju mund të blini deri në 10,000 euro produkte me 0% interes, ku aplikimin mund ta bëni showroom-in e Lesna Max dhe aprovimi bëhet brenda 24 orëve.

Lesna MAX është Maximumi në shtëpinë tuaj!