Për të gjithë adhuruesit e mobileve dhe artikujve shtëpiak të kualitetit superior, LESNA MAX sjell zbritje të hatashme. Deri më datën 31 janar do të mund të mobiloni shtëpinë apo banesën tuaj me ofertën e gjerë dhe zbritjen deri në 50%, ekskluzivisht vetëm në LESNA MAX Prishtinë.

LESNA MAX sjell spektër të gjerë të produkteve me çmimet më të mira në treg, njëkohësisht duke ofruar mundësi unike për blerje të produkteve me qëllim që të gjithë blerësit të shijojnë cilësinë dhe komforin e garantuar në suaza të buxhetit të tyre.

Lesna MAX Ka përgatitur paletën e ofertës më të pasur deri tani të mobileve nga brendi i mirënjohur Lesnina, si dhe aksesore të ndryshme për shtëpi, objekte afariste me zbritje deri 50%. Në ofertë ka zgjidhje të pasur të garniturave, treulësve, shtretëve, seteve, tryezave, karrigeve, vitrinave, komodinave, dhomave të gjumit, dhomave për fëmijë, dyshekëve, karrigeve dhe tavolinave për zyrë.

Nxitoni dhe shijoni cilësinë dhe komforin e garantuar në suaza të buxhetit tuaj. Lesna Max, maksimumi në shtëpinë tuaj.