LAJMI I FUNDIT:

Fatmir Matoshi

161 Artikuj

Matoshi: BE ofron 78 milionë euro për ndryshimin e filtrave të Termocentralit “Kosova B” (Video)

Matoshi: BE ofron 78 milionë euro për ndryshimin e filtrave të Termocentralit “Kosova B” (Video)

Kosovë
Matoshi: Pavarësisht dështimit të projektit për mbeturinat, 12 milionët e BE-së do të mbesin në Kosovë (Video)

Matoshi: Pavarësisht dështimit të projektit për mbeturinat, 12 milionët e BE-së do të mbesin në Kosovë (Video)

Kosovë
Ministria e Mjedisit fajëson Komunën e Fushë Kosovës për dështimin e projektit 12 milionë eurosh për mbeturinat

Ministria e Mjedisit fajëson Komunën e Fushë Kosovës për dështimin e projektit 12 milionë eurosh për mbeturinat

Kosovë
Rritet bashkëpunimi mes Kosovës dhe Estonisë në fushën e mjedisit

Rritet bashkëpunimi mes Kosovës dhe Estonisë në fushën e mjedisit

Kosovë
Matoshi para studentëve ndërkombëtar: E ardhmja jonë do të varet shumë nga trajtimi i mbeturinave

Matoshi para studentëve ndërkombëtar: E ardhmja jonë do të varet shumë nga trajtimi i mbeturinave

Kosovë
Ministri shqiptar i Turizmit viziton Prishtinën

Ministri shqiptar i Turizmit viziton Prishtinën

Të Tjera
Matoshi mbështet 4 komuna me projekte në vlerë rreth 1 milion euro

Matoshi mbështet 4 komuna me projekte në vlerë rreth 1 milion euro

Kosovë
Matoshi takon ambasadorin austriak, koordinohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit

Matoshi takon ambasadorin austriak, koordinohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit

Lajme
​Lumi “Lepenc” me pamje të re, nga sot edhe me peshq

​Lumi “Lepenc” me pamje të re, nga sot edhe me peshq

Kosovë
Lekaj ia “dorëzon” përgjegjësinë për lumin Lepenc, ministrit Matoshi

Lekaj ia “dorëzon” përgjegjësinë për lumin Lepenc, ministrit Matoshi

Të Tjera
​Skenderaj dhe MPH realizojnë shtatë projekte kapitale

​Skenderaj dhe MPH realizojnë shtatë projekte kapitale

Kosovë
Vërshimet në Mamushë, Matoshi premton mbështetje

Vërshimet në Mamushë, Matoshi premton mbështetje

Kosovë
Matoshi kërkon angazhim më të madh nga Kompanitë Regjionale të Mbeturinave

Matoshi kërkon angazhim më të madh nga Kompanitë Regjionale të Mbeturinave

Kosovë
Ministria e Mjedisit investon në Ranillug 100 mijë euro për parandalim të vërshimeve

Ministria e Mjedisit investon në Ranillug 100 mijë euro për parandalim të vërshimeve

Ekonomi
Kosova dhe Turqia pajtohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit

Kosova dhe Turqia pajtohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit

Lajme
SHERK: Ministri Matoshi keqinformon opinionin

SHERK: Ministri Matoshi keqinformon opinionin

Energjetika
Gazetari ia kujton se edhe AKR është pjesë e asaj që e quan “Pan Hajni” – Bahtiri nuk jep përgjigje, i thotë gazetarit se “është i keq”

Gazetari ia kujton se edhe AKR është pjesë e asaj që e quan “Pan Hajni” – Bahtiri nuk jep përgjigje, i thotë gazetarit se “është i keq”

Kosovë
Asnjë hidrocentral në Kosovë nuk posedon leje mjedisore

Asnjë hidrocentral në Kosovë nuk posedon leje mjedisore

Të Tjera
Ministrat Pacolli dhe Matoshi raportojnë para komisioneve

Ministrat Pacolli dhe Matoshi raportojnë para komisioneve

Kosovë
MMPH: Të gjithë ata që ndezin goma për 1 maj, do të dënohen me 100 euro

MMPH: Të gjithë ata që ndezin goma për 1 maj, do të dënohen me 100 euro

Kosovë
Prishtina shumë shpejt me Hartë Zonale

Prishtina shumë shpejt me Hartë Zonale

Komunat
Matoshi diskuton me banorët e Gornjasellës për planin rregullues të Prevallës

Matoshi diskuton me banorët e Gornjasellës për planin rregullues të Prevallës

Ekonomi
Matoshi: Nxënësit, ambasadorë të mjedisit

Matoshi: Nxënësit, ambasadorë të mjedisit

Lajme
Matoshi : Administrimi i tokës i njëjtë për secilin qytetar pa dallim gjinie, gjuhe apo etnie

Matoshi : Administrimi i tokës i njëjtë për secilin qytetar pa dallim gjinie, gjuhe apo etnie

Kosovë