LAJMI I FUNDIT:

Fatmir Matoshi

161 Artikuj

AKR prezanton kandidatin e saj për deputet në Kamenicë

AKR prezanton kandidatin e saj për deputet në Kamenicë

Zgjedhjet 2019
Ambienti i pastër, sfidë e përbashkët e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ambienti i pastër, sfidë e përbashkët e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Të Tjera
Hapet fushata për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Hapet fushata për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Kosovë
Liqeni i Batllavës po pret investimet

Liqeni i Batllavës po pret investimet

Kosovë
Matoshi përuron projektin 400 mijë euro në Janjevë të Lipjanit

Matoshi përuron projektin 400 mijë euro në Janjevë të Lipjanit

Ekonomi
Matoshi: Shpellën e Gadimes e gjetëm në gjendje të mjerueshme

Matoshi: Shpellën e Gadimes e gjetëm në gjendje të mjerueshme

Kosovë
Fillojnë punimet në rregullimin e shtratit të lumit dhe shëtitores në fshatin Magure të Lipjanit

Fillojnë punimet në rregullimin e shtratit të lumit dhe shëtitores në fshatin Magure të Lipjanit

Ekonomi
Filloi ndërtimi i ujësjellësit për Orllanin dhe fshatrat përreth

Filloi ndërtimi i ujësjellësit për Orllanin dhe fshatrat përreth

Komunat
Ministri Matoshi vlerëson përkrahjen e Gjermanisë në fuqizimin e inspektoratit

Ministri Matoshi vlerëson përkrahjen e Gjermanisë në fuqizimin e inspektoratit

Kosovë
Ministri Matoshi nënshkruan kontratën për ndërtimin e ujësjellësit në fshatin Orllan

Ministri Matoshi nënshkruan kontratën për ndërtimin e ujësjellësit në fshatin Orllan

Kosovë
Nga sot fillon trajtimi i rreth 352 mijë ndërtimeve pa leje në Kosovë, ministria jep detajet

Nga sot fillon trajtimi i rreth 352 mijë ndërtimeve pa leje në Kosovë, ministria jep detajet

Kosovë
Sot fillon trajtimi i ndërtimeve pa leje në Kosovë

Sot fillon trajtimi i ndërtimeve pa leje në Kosovë

Të Tjera
Legalizimet e objekteve pa leje, nesër hyjnë në fuqi udhëzimet administrative

Legalizimet e objekteve pa leje, nesër hyjnë në fuqi udhëzimet administrative

Kosovë
Ministri Matoshi: Nuk kam fuqi të ndaloj ndërtimin e hidrocentraleve në Shtërpcë

Ministri Matoshi: Nuk kam fuqi të ndaloj ndërtimin e hidrocentraleve në Shtërpcë

Të Tjera
Shtyhet shqyrtimi i raportit për Menaxhimin e Komplekseve memoriale

Shtyhet shqyrtimi i raportit për Menaxhimin e Komplekseve memoriale

Kosovë
Matoshi në Abu Dhabi kërkon përfshirjen e Kosovës në mekanizmat ndërkombëtar

Matoshi në Abu Dhabi kërkon përfshirjen e Kosovës në mekanizmat ndërkombëtar

Kosovë
Matoshi kërkon urgjentisht fillimin e hetimeve për rastin e paraqitur nga deputeti Zeka

Matoshi kërkon urgjentisht fillimin e hetimeve për rastin e paraqitur nga deputeti Zeka

Kosovë
Matoshi: Në Ferizaj po investojmë miliona euro në fushën e mjedisit

Matoshi: Në Ferizaj po investojmë miliona euro në fushën e mjedisit

Ekonomi
Labinot Tahiri i reagon Fatmir Matoshit: Nuk e determinoni ju Qeverinë Haradinaj pa votën time

Labinot Tahiri i reagon Fatmir Matoshit: Nuk e determinoni ju Qeverinë Haradinaj pa votën time

Kosovë
Matoshi: Dy votat e AKR-së përcaktojnë fatin e Qeverisë “Haradinaj” (Video)

Matoshi: Dy votat e AKR-së përcaktojnë fatin e Qeverisë “Haradinaj” (Video)

Kosovë
Matoshi: Harta Zonale, dokumenti më i rëndësishëm për planifikim hapësinor

Matoshi: Harta Zonale, dokumenti më i rëndësishëm për planifikim hapësinor

Kosovë
AKR pas deklaratës së Labinot Tahirit: Ai është i lirë të bëjë zgjedhjen e tij

AKR pas deklaratës së Labinot Tahirit: Ai është i lirë të bëjë zgjedhjen e tij

Kosovë
Ministri Matoshi pranon një donacion nga projekti katër milion dollarësh i Japonisë në Kosovë

Ministri Matoshi pranon një donacion nga projekti katër milion dollarësh i Japonisë në Kosovë

Ekonomi
Ministri i Mjedisit: Mbi 1,000 qytetarë janë dënuar për hedhje të mbeturinave, problem mbeten deponitë ilegale (Video)

Ministri i Mjedisit: Mbi 1,000 qytetarë janë dënuar për hedhje të mbeturinave, problem mbeten deponitë ilegale (Video)

Kosovë