LAJMI I FUNDIT:

CS:GO

1245 Artikuj

Pas rigoN, edhe juanflatroo konfirmon largimin nga ekipi

Pas rigoN, edhe juanflatroo konfirmon largimin nga ekipi

eSports
Shpërbëhet Guild Eagles, largohen nga organizata Guild – edhe rigoN njofton largimin nga ekipi

Shpërbëhet Guild Eagles, largohen nga organizata Guild – edhe rigoN njofton largimin nga ekipi

eSports
Zbulohen fitimet marramendëse të Bad News Eagles në BLAST Paris Major 2023 nga shitjet e ‘stikerave’

Zbulohen fitimet marramendëse të Bad News Eagles në BLAST Paris Major 2023 nga shitjet e ‘stikerave’

eSports
Guild nënshkruan me Bad News Eagles, tani ekipi nga Kosova ka dhe emër të ri

Guild nënshkruan me Bad News Eagles, tani ekipi nga Kosova ka dhe emër të ri

eSports
00NATION shpall formacionin e ri të CS:GO

00NATION shpall formacionin e ri të CS:GO

eSports
Flusha tërhiqet nga garat e Counter-Strike

Flusha tërhiqet nga garat e Counter-Strike

eSports
Shpallet turneu i CS:GO – Roobet Cup 2023

Shpallet turneu i CS:GO – Roobet Cup 2023

eSports
Të gjitha skuadrat pjesëmarrëse në turneun e CS:GO – Gamers8

Të gjitha skuadrat pjesëmarrëse në turneun e CS:GO – Gamers8

eSports
Bad News Eagles mposhtin me lehtësi ekipin SINNERS

Bad News Eagles mposhtin me lehtësi ekipin SINNERS

eSports
Bad News Eagles do të përballen me ekipin SINNERS në turneun – CCT Online Finals 2

Bad News Eagles do të përballen me ekipin SINNERS në turneun – CCT Online Finals 2

eSports
FaZe eliminohet nga turneu IEM Cologne CS:GO pas humbjes ndaj Na’Vi

FaZe eliminohet nga turneu IEM Cologne CS:GO pas humbjes ndaj Na’Vi

eSports
Ndeshjet e radhës në turneun e CS:GO në Këln të Gjermanisë

Ndeshjet e radhës në turneun e CS:GO në Këln të Gjermanisë

eSports
Rezultatet e radhës nga turneu i CS:GO që po mbahet në Këln të Gjermanisë

Rezultatet e radhës nga turneu i CS:GO që po mbahet në Këln të Gjermanisë

eSports
Të gjitha skuadrat e eliminuara deri më tani në turneun e CS:GO – IEM Cologne

Të gjitha skuadrat e eliminuara deri më tani në turneun e CS:GO – IEM Cologne

eSports
Bad News Eagles do të përballen me ekipin Spirit në turneun e CS:GO – CCT North Europe 6

Bad News Eagles do të përballen me ekipin Spirit në turneun e CS:GO – CCT North Europe 6

eSports
Të gjitha skuadrat pjesëmarrëse në turneun e CS:GO – CCT Online Finals 2

Të gjitha skuadrat pjesëmarrëse në turneun e CS:GO – CCT Online Finals 2

eSports
Ka filluar faza e grupeve në turneun e CS:GO – IEM Cologne

Ka filluar faza e grupeve në turneun e CS:GO – IEM Cologne

eSports
Bad News Eagles mposhtin ekipin ThunderFlash për të vazhduar tutje në turneun CCT North Europe 6

Bad News Eagles mposhtin ekipin ThunderFlash për të vazhduar tutje në turneun CCT North Europe 6

eSports
Rezultatet e radhës nga turneu i CS:GO – IEM Cologne Play-In

Rezultatet e radhës nga turneu i CS:GO – IEM Cologne Play-In

eSports
Bad News Eagles do të përballen me ekipin ThunderFlash në turneun – CCT North Europe Series 6

Bad News Eagles do të përballen me ekipin ThunderFlash në turneun – CCT North Europe Series 6

eSports
Astralis sigurojnë fazën e grupeve në turneun e CS:GO – IEM Cologne

Astralis sigurojnë fazën e grupeve në turneun e CS:GO – IEM Cologne

eSports
Bad News Eagles fitojnë bindshëm ndaj ekipit MASONIC

Bad News Eagles fitojnë bindshëm ndaj ekipit MASONIC

eSports
Ndeshjet e radhës në turneun e CS:GO – IEM Cologne Play-In

Ndeshjet e radhës në turneun e CS:GO – IEM Cologne Play-In

eSports
Rezultatet nga dita e parë e turneut të CS:GO – IEM Cologne Play-In

Rezultatet nga dita e parë e turneut të CS:GO – IEM Cologne Play-In

eSports