LAJMI I FUNDIT:
Al Trade Center

Al Trade Center

246 Artikuj

Info

E themeluar në vitin 1999 nga vëllezërit e familjes Gashani, Al Trade Center është një prej kompanive më serioze në vendin tonë, duke i jetësuar disa prej projekteve më të suksesshme në vendin tonë, të cilat përfshijnë kompleksin Linda 1, 2 dhe 3, projektimin e Linda Premium Residence, institucionin parashkollor Linda, etj.

Al Trade vë gurthemelin e objektit D në kompleksin Linda Premium Residence në Prishtinë

Al Trade vë gurthemelin e objektit D në kompleksin Linda Premium Residence në Prishtinë

Al Trade Center
Planifikim i detajuar dhe strategjik në çdo metër katror në ndërtimet e Al Trade

Planifikim i detajuar dhe strategjik në çdo metër katror në ndërtimet e Al Trade

Al Trade Center
Al Trade vë sot gurthemelin e objektit Linda 17 në Fushë Kosovë

Al Trade vë sot gurthemelin e objektit Linda 17 në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Mos kërkoni më, gjendet zgjedhja ideale për banesën tuaj të re

Mos kërkoni më, gjendet zgjedhja ideale për banesën tuaj të re

Al Trade Center
Pse janë të rëndësishme hapësirat gjelbëruese në objektet banesore?

Pse janë të rëndësishme hapësirat gjelbëruese në objektet banesore?

Al Trade Center
Krijoni kujtimet më të bukura në ambientet e komplekseve banesore nga Al Trade

Krijoni kujtimet më të bukura në ambientet e komplekseve banesore nga Al Trade

Al Trade Center
Nivel tjetër i ndërtimit dhe efikasitetit në punë nga Al Trade!

Nivel tjetër i ndërtimit dhe efikasitetit në punë nga Al Trade!

Al Trade Center
Atdheun e shijoni ndryshe në kompleksin Linda!

Atdheun e shijoni ndryshe në kompleksin Linda!

Al Trade Center
Vera shijon kur te Linda jeton!

Vera shijon kur te Linda jeton!

Al Trade Center
Al Trade për Ditën e Fëmijëve mbjell fidane në tri komuna të Kosovës!

Al Trade për Ditën e Fëmijëve mbjell fidane në tri komuna të Kosovës!

Al Trade Center
Lexo më shumë për karakteristikat e banesës që je në kërkim!

Lexo më shumë për karakteristikat e banesës që je në kërkim!

Al Trade Center
Sot u vë gurthemeli më i ri në kompleksin Linda nga Al Trade

Sot u vë gurthemeli më i ri në kompleksin Linda nga Al Trade

Al Trade Center
Një banesë e strukturuar mirë është art në vete!

Një banesë e strukturuar mirë është art në vete!

Al Trade Center
Blej banesën që është e planifikuar dhe dizajnuar për ngritjen e kualitetit të jetesës tuaj!

Blej banesën që është e planifikuar dhe dizajnuar për ngritjen e kualitetit të jetesës tuaj!

Al Trade Center
Al Trade nuk ndalet – vihet gurthemeli më i ri në kompleksin Linda!

Al Trade nuk ndalet – vihet gurthemeli më i ri në kompleksin Linda!

Al Trade Center
Vetëm në mërgim kuptohet se çfarë do të thotë atdhe!

Vetëm në mërgim kuptohet se çfarë do të thotë atdhe!

Al Trade Center
Këto janë tipet e banesave në kompleksin Linda që mund t’i plotësojnë kërkesat e gjithsecilit

Këto janë tipet e banesave në kompleksin Linda që mund t’i plotësojnë kërkesat e gjithsecilit

Al Trade Center
Pas një dite të lodhshme i vetmi vend që doni të jeni është ambienti juaj shtëpiak!

Pas një dite të lodhshme i vetmi vend që doni të jeni është ambienti juaj shtëpiak!

Al Trade Center
Al Trade Center – sponsor gjeneral i Ligave Universitare

Al Trade Center – sponsor gjeneral i Ligave Universitare

Al Trade Center
Stinën e preferuar shijoje në kompleksin e preferuar!

Stinën e preferuar shijoje në kompleksin e preferuar!

Al Trade Center
Al Trade vazhdon punimet e ndërtimeve të komplekseve të saja!

Al Trade vazhdon punimet e ndërtimeve të komplekseve të saja!

Al Trade Center
Blej banesën që ju përmbush të gjitha kërkesat dhe nevojat!

Blej banesën që ju përmbush të gjitha kërkesat dhe nevojat!

Al Trade Center
Me rastin e Epopesë së UÇK-së, Al Trade Center e NOMAD organizojnë marshin e “Paqes dhe Lirisë”

Me rastin e Epopesë së UÇK-së, Al Trade Center e NOMAD organizojnë marshin e “Paqes dhe Lirisë”

Al Trade Center
Al Trade Center vazhdon të kontribojë në zhvillim të arsimit në të gjitha komunat e Kosovës!

Al Trade Center vazhdon të kontribojë në zhvillim të arsimit në të gjitha komunat e Kosovës!

Al Trade Center