LAJMI I FUNDIT:

Pse janë të rëndësishme hapësirat gjelbëruese në objektet banesore?

Pse janë të rëndësishme hapësirat gjelbëruese në objektet banesore?

Kur vendosni të blini një banesë, sigurisht që i mendoni të gjitha gjërat, pasi aty synoni të jetë vendi ku do të jetoni, t’i rrisni fëmijët tuaj dhe ta kaloni gjithë jetën.

Përveç ndërtimit, kushteve të ofruara dhe zonës ku gjendet banesa, synimi kryesor çdo herë mbetet mirëqenia e familjes.

Njëri nga ndër faktorët kryesor për të rritur mirëqenien dhe për ta bërë banesën edhe me të jetueshme, janë zonat e gjelbëruara që të rrethojnë.

Rëndësia e hapësirave të gjelbra dhe përfitimet?

Ekspozimi ndaj gjelbërimit ul vazhdimisht nivelet e ankthit, depresionit dhe stresit tek të rriturit si dhe tek fëmijët.

Njerëzit që jetojnë në vende ku rrethohen nga hapësirat gjelbëruese gjithashtu jetojnë më gjatë dhe më shëndetshëm.

Të jetuarit në afërsi të hapësirave të gjelbra dihet gjithashtu se përmirëson cilësinë e gjumit, i cili është njëri nga faktorët kryesor të jetëgjatësisë.

Ku mund ta gjejmë një banesë e cila është e rrethuar me gjelbërim?

Al Trade apo gjiganti nga Kosova i njohur në botën e ndërtimtarisë kujdeset gjithmonë që në komplekset dhe objektet që ndërton të ketë krejt çka ju duhet për të jetuar jetën e ëndrrave tuaja.

Përveç standardeve më të larta të ndërtimit dhe arkitekturës moderne, misioni kryesor çdo herë mbetet mirëqenia e banorëve dhe zona e gjelbëruar.

Në banesat e Kompleksit Linda dhe Linda Premium Residence nuk do ta ndjeni mungesën e oborrit, qetësisë dhe këndeve të argëtimit për fëmijët tuaj, pasi Al Trade ka menduar të këtë sa më shumë hapësira të gjelbra për ta bërë jetën edhe më të lumtur në banesën tuaj.

Kompleksi Linda Premium Residence gjendet në Prishtinë, ndërsa Kompleksi Linda në Fushë Kosovë.

Përveç hapësirave të gjelbra, Al Trade në Kompleksin Linda Premium Residence ofron edhe sistemin ‘Smart Home’, parking të mjaftueshëm, pishina, sauna, fitnes, SPA, si dhe mjekun apo barnatoren e lagjes.

Banesat e ndërtuara nga Al Trade në Kompleksin Linda kanë termoizolim të jashtëm me fasadë vet-pastruese, muret janë dy shtresore dhe me termoizolim, dritaret e kualitetit të lartë PVC: me 3 xhama termoizolues, roleta të jashtme nga alumini, dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë, si dhe dysheme laminati dhe pllaka qeramike.

Në çdo banesë të Al Trade ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qendrore: lokale dhe atë të ngrohjes nga qyteti, ashensorë të cilësisë së lartë, si dhe pastrimi i banesave bëhet përmes sistemit vakumit të fshesës elektrike.

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në:

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127, +383 49 318 676, +383 43 989 111, +383 44 976 777

info@altradecenter.com

altradecenter.com

Artikull i sponzorizuar