LAJMI I FUNDIT:

Me përkushtim dhe profesionalizëm komplekset më moderne me standarde evropiane i gjeni në Al Trade

Me përkushtim dhe profesionalizëm komplekset më moderne me standarde evropiane i gjeni në Al Trade

Të gjithë janë në kërkim të rehatisë dhe jetës së sigurt, sepse në këtë mënyrë plotësohen kriteret tuaj dhe të familjes tuaj.

Kur jemi tek kriteret Al Trade ndër vite ka dëshmuar se ndërtimet që ka krijuar janë në nivel dhe të krahasueshme me ndërtimet më të përsosura evropiane.

Me përkushtim dhe profesionalizëm komplekset banesore të Al Trade ofrojnë të gjitha kushtet e shumë më tepër për të gjithë banorët që e zgjedhin atë.

Kompleksi Linda dhe Linda Premium Residence, janë dy komplekse banesore tejet moderne dhe me arkitektur të veçantë, por kjo nuk është e gjitha sepse përveç objektit si ndërtim vlen të theksohen edhe lagjet në të cilat janë ndërtuar këto komplekse.

Me lokacion të përshtatshëm që bën lidhëshmëri jo vetëm me qendrën e qytetit ku janë të vendosura por edhe me qytetet e tjera. Komplekset gëzojnë edhe hapësira të gjelbërta të cilat do t’ua mbushin zbrazëtinë e të pasurit një shtëpi me oborr e gjithashtu edhe hapësirat rekreative për tu argëtuar fëmijët tuaj gjatë vikendeve dhe kohës së lirë.

Ju keni mundësi të zgjedhni tipin e banesës që ju përshtatet varësisht nga numri i personave që planifikohet të jetojnë në të.

Me dashuri në secilën metër katror, çdo ndërtim i Al Trade plotëson jetën tuaj dhe dhuron ambientin perfekt për të krijuar dhe ndarë momentet më të bukura të jetës tuaj.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 049 777 127 / 043 989 111

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
TECHTONIC në Prishtinë: Hapet zinxhiri i dyqaneve të pajisjeve të teknologjisë

TECHTONIC në Prishtinë: Hapet zinxhiri i dyqaneve të pajisjeve të teknologjisë

Techtonic
Brenda ambienteve të CineStar - kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Brenda ambienteve të CineStar - kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Butrint Avdyli
Përjetoni qetësinë malore dhe shijoni vilat luksoze “Two Friends” duke u bërë njëri nga pronarët e tyre

Përjetoni qetësinë malore dhe shijoni vilat luksoze “Two Friends” duke u bërë njëri nga pronarët e tyre

Two Friends
Ma lirë s’ka – me 3 euro nga Albi Mall në qendër të Prishtinës përmes Shoferi Im dhe City Taxi

Ma lirë s’ka – me 3 euro nga Albi Mall në qendër të Prishtinës përmes Shoferi Im dhe City Taxi

City Taxi
Tensionet në veri të Kosovës shqetësojnë investitorët e huaj

Tensionet në veri të Kosovës shqetësojnë investitorët e huaj

Ekonomi
Dini Dent - ridefinimi i kujdesit stomatologjik, buzëqesh natyrshëm

Dini Dent - ridefinimi i kujdesit stomatologjik, buzëqesh natyrshëm

Ekonomi
Kalo në kategori