Kur është fjala për të sjellë diçka të mirë si për kah aspekti estetik por edhe ai i nevojshëm atëherë Al Trade nuk ka ndalesë.

Me një fjalë po vazhdojnë punimet në ndërtimin e banesës dhe lagjes suaj të preferuar nga Al Trade.

Juve ju mbetet vetëm të zgjedhni se a jeni tip që dëshironi të jetoni në periferi apo afër qendrës së qytetit.

Është fjala për kompleksin Linda i cili gjendet në periferi në Bresje të Fushë Kosovës dhe Linda Premium Residence e cila gjendet në lagjen Prishtina e re në kryeqytet.

Kompleksi Linda (Fushë Kosovë) me distancë të mjaftueshme mes objekteve, me një tjetër nivel te ndërtimit dhe me lokacion shumë të përshtatshëm në Bresje, Fushë Kosovë, ku ky kompleks lidhet shumë lehtë me qytetet tjera dhe me magjistrale.

Kompleksi Linda vjen me këto karakteristika fantastike:

– Objekti ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, kënde të lojërave për fëmijë;
– Monitorim 24/h me kamera;
– Objekti ka termoizolim të jashtëm me lesh guri dhe fasadë
– Muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes;
– Dritaret e kualitetit të lartë PVC: me 3 xhama termoizolues, roleta të jashtme;
– Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë;
– Dysheme laminati dhe pllaka qeramike;
– Në çdo banesë ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qendrore: lokale dhe atë të ngrohjes nga qyteti;
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit;
– Objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë;
– Pastrimi i banesave përmes sistemit vakum të fshesës elektrike.

Kompleksi Linda Premium Residence gjendet në zonën strategjike Prishtina e Re, po zbukuron kryeqytetin me urat që lidhin objektet, ka karakteristikat tjera si:

– Sistemi “Smart Home”;
– Monitorim 24/7 me kamera;
– Parking të mjaftueshëm;
– Pishina, fitnes, sauna & spa;
– Hapësira gjelbëruese;
– Kopsht për fëmijë;
– Mjekun dhe barnatoren e lagjes, etj.

Ndonëse Linda Premium Residence ofron tipe të ndryshme të banesave, secila prej tyre shquhet për dizajnin modern, hapësirat e mëdha dhe elegancën.

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Së bashku, jemi të lumtur!

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në:
0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127, +383 49 318 676+383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com