LAJMI I FUNDIT:

Planifikim dhe profesionalizëm në çdo metër katror të ndërtimeve të Al Trade

Planifikim dhe  profesionalizëm në çdo metër katror të ndërtimeve të Al Trade

A është kërkesa juaj kryesore të jetoni në një lagje dhe kompleks banesor që plotëson çdo kriter?!

Sigurisht që po sepse vendbanimi  luan rol tejet të rëndësishëm në mirëqenien dhe sigurinë tuaj e të familjen tuaj, gjatë viteve në vazhdim.

Për përzgjedhjen e vendbanimit ju duhet partner i sigurt dhe i besueshëm, kur mendoni për këto dy gjëra vendimin i’a besoni Al Trade.

Me planifikim dhe profesionalizëm, Al Trade ka ndërtuar komplekset më moderne me standardet më të larta evropiane duke u vënë në radhët e para, si kampion i kësaj industrie, pra asaj të ndërtimit.

Me përkushtim dhe dashuri, ndërtimet e tyre janë kthyer në ambientet më të ngrohta familjare dhe në lagjet më të kompletuara që do të mund të gjeni ndonjëherë në Kosovë.

Përveç arkitekturës së jashtme, me një bukuri magjepsëse që lë gojëhapur jo vetëm çdo klient por edhe vizitor aty, ndërtimet e Al Trade ngërthejnë në vete shumë më shumë se kaq.

Këtu vlen të përmenden lokacionet e përzgjedhura për ndërtim, të cilat ofrojnë lidhshmëri të shpejtë me qendrën e qytetit por njëkohësisht me qytetet e tjera.

Siguria dhe mirëqenia janë prioritet, pasi brenda lagjeve të komplekseve banesore gjeni: barnatoren për medikamente, mjekun familjar e sigurisht edhe kopshtin për fëmijë me edukatorët më të mirë, nën përkujdesjen e të cilëve do të jenë fëmijët tuaj.

Në anën tjetër nuk do t’iu mungojnë as aktivitetet e ndryshme e hapësirat rekreative për të kaluar kohë të bukur gjatë fundjavës.

Modernitet, gjelbërim, kënde të lojërave e çdo gjë tjetër do të gjeni brenda komplekseve banesore të ndërtuara nga Al Trade.

Krijoni dhe ndani kujtimet më të bukura të jetës tuaj me personat më të dashur të zemrës, sepse Al Trade bashkë me ndërtime krijon edhe mrekulli.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 049 777 127 / 043 989 111/ 0800 77770

Artikull i sponzorizuar