LAJMI I FUNDIT:

Atdheun e shijoni ndryshe në kompleksin Linda!

Atdheun e shijoni ndryshe në kompleksin Linda!

Kur vera vjen sjell: gjallëri, nxehtësi dhe qejf e bashkë me këto të tria, si qershia mbi tortë janë edhe mërgimtarët, një copë zemre e Kosovës që jeton larg saj.

Pavarësisht kufijve tokësor e ajror, nuk ka asnjë kufi në dashurinë e tyre për atdheun. Edhe po ta kenë pasurinë e pronat në të gjithë botën, një banesë apo shtëpi në Kosovë peshon rëndë si guri në vendin e vet.

Rehatinë dhe qetësinë shpirtërore Al Trade po jua dhuron mërgimtarëve me kompleksin banesor Linda në Fushë Kosovë më konkretisht në Bresje, pjesë periferike por që lidhet lehtësisht me qendrën e qytetit e gjithashtu bën lidhje edhe me qytetet e tjera.

Këto banesa kanë gjithçka që ju duhet për të jetuar sigurt dhe shëndetshëm. Me hapësirë të mjaftueshme gjelbëruese e gjithashtu këndin për fëmijë, së bashku nuk do ta ndjeni mungesën e oborrit të shtëpisë.

Dizajn unik dhe modern i tyre ju ofron tipa të ndryshme të banesave varësisht si i përshtaten stilit dhe preferencave tuaja, por mbi të gjitha me hapësirë të madhe dhe elegancë. Kompleksi Linda ka gjithçka që keni ëndërruar dhe kërkuar, një lagje perfekte për familjen tuaj me një fjalë me të gjitha kushtet që plotëson standardet tuaja.

Gjithçka që ju duhet për të jetuar në qetësi, shëndetshëm dhe sigurt me familjen tuaj dhe ato që keni ëndërruar dhe kërkuar i gjeni ne kompleksin Linda.

Kontaktoni tek kompleksi Linda: 043989111

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127+383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com 

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Ujë Kllokoti i bashkohet familjes RUGOVE

Ujë Kllokoti i bashkohet familjes RUGOVE

Korporata Rugove
Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

ECO TEK
Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Ekonomi
Exquisa dhe Miree marrin çmimin e Lidershipit në Tregun e Djathrave

Exquisa dhe Miree marrin çmimin e Lidershipit në Tregun e Djathrave

Kosmonte Foods
Instituti GAP përmes grafike paraqet komunat në Kosovë që kanë pagën më të lartë dhe me të ulët në sektorin privat

Instituti GAP përmes grafike paraqet komunat në Kosovë që kanë pagën më të lartë dhe me të ulët në sektorin privat

Ekonomi
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Kalo në kategori