LAJMI I FUNDIT:
Al Trade Center

Al Trade Center

246 Artikuj

Info

E themeluar në vitin 1999 nga vëllezërit e familjes Gashani, Al Trade Center është një prej kompanive më serioze në vendin tonë, duke i jetësuar disa prej projekteve më të suksesshme në vendin tonë, të cilat përfshijnë kompleksin Linda 1, 2 dhe 3, projektimin e Linda Premium Residence, institucionin parashkollor Linda, etj.

Nuk është Hollywood, është Linda Premium Residence, projekti i ri në mes të Prishtinës së Re ku Stupcat në rolin e binjakëve u bënë me banesë të re

Nuk është Hollywood, është Linda Premium Residence, projekti i ri në mes të Prishtinës së Re ku Stupcat në rolin e binjakëve u bënë me banesë të re

Al Trade Center
Fillon shitja e banesave dhe lokaleve afariste në kompleksin unik, Linda Premium Residence (Foto/Video)

Fillon shitja e banesave dhe lokaleve afariste në kompleksin unik, Linda Premium Residence (Foto/Video)

Al Trade Center
Kompleksi Linda Premium Residence nga Al Trade Center, një vend me standarde të larta për jetesë

Kompleksi Linda Premium Residence nga Al Trade Center, një vend me standarde të larta për jetesë

Al Trade Center
Al Trade Center krijon fondacionin LINDA, i dedikohet Klinikës Gjinekologjike

Al Trade Center krijon fondacionin LINDA, i dedikohet Klinikës Gjinekologjike

Al Trade Center
Vihet gurthemeli i Kompleksit Banesor “Linda 6” në Fushë Kosovë

Vihet gurthemeli i Kompleksit Banesor “Linda 6” në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Al Trade Center sot jetëson kompleksin banesor “Linda 3”

Al Trade Center sot jetëson kompleksin banesor “Linda 3”

Al Trade Center