LAJMI I FUNDIT:

Çdo stinë është e bukur në Linda!

Çdo stinë është e bukur në Linda!

Vendbanimi është shumë më shumë sesa katër mure, është një lidhje emocionale dhe hapësira më e sigurt për të përjetuar dhe ndarë momentet më të rëndësishme të jetës tuaj.

Para se të bëni përzgjedhjen e banesës ideale për vete, partnerin/partneren dhe familjen tuaj, shikoni shumë detaje të cilat plotësojnë kriteret tuaja të jetesës.

E çka është më e rëndësishmja kërkoni çdo herë të ndjeheni vetvetja, në çdo kohë e stinë.

Në komplekset banesore të  ndërtuara nga  Al Trade çdo stinë është e bukur dhe çdo meter katror është e ndërtuar jo vetëm me planifikim, strategji dhe profesonalizëm por edhe me shumë dashuri.

Në Linda Premium Residence do të gjeni të gjitha tipet e banesave, nga ato të thjeshta deri tek pent house-t luksoze. Me siguri të plotë, sistem smart, hapësira rekreative dhe lidhshmëri me qendrën e qytetit të Prishtinës por njëkohësisht qasje të lehtë edhe për në qytetet e tjera, ky kompleks banesor, është ëndrra e çdo familje.

Nuk do të keni arsye të shqetësoheni as për fëmijët tuaj, sepse aty do të gjeni edhe kopshtin për përkujdesje nga edukatorë profesionistë. E në raste kur keni probleme shëndetësore, nuk do të ndjeni mungesën e mjekut familjar dhe barnatores për furnizim me barna pasi do i keni aty.

Me shumë avantazhe duke plotësuar të gjitha kriteret ndërtimore, edhe kompleksi Linda në Fushë Kosovë, në ndërtim e sipër ofron shumëçka për shijen tuaj.

Me pamje fantastike, ambiente të ngrohta, terasa të mëdha, janë të gjitha banesat në këtë kompleks banesor.

Zgjedhjet janë të shumta por çdo herë të duhura përmes Al Trade!

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 049 777 127 / 043 989 111/ 0800 77770

Artikull i sponzorizuar