LAJMI I FUNDIT:

Al Trade për Ditën e Fëmijëve mbjell fidane në tri komuna të Kosovës!

Al Trade për Ditën e Fëmijëve mbjell fidane në tri komuna të Kosovës!

1 Qershori është Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në këtë ditë përveç se vlerësohen fëmijët e në të njëjtën kohë sakrificat e prindërve që i rrisin, organizohen shumë aktivitete.

Aktivitetet për ditën e fëmijëve nuk mungojnë as në Kosovë e veçmas organizimi i aktiviteteve të tilla është bërë traditë e kompanisë Al Trade.

Një jetë rrethuar me gjelbërim do të ishte ideale për të gjithë dhe më së shumti për të vegjëlit tanë të cilët janë ende duke u zhvilluar.

Al Trade ka organizuar mbjelljen e fidaneve ose shtimin e hapësirave gjelbëruese në tri komunat që vepron: Drenas, Fushë Kosovë dhe Prishtinë.

Në Drenas mbjellja e fidanëve është bërë në sheshin e qytetit nën praninë e nënkryetarit të komunës Arben Shala.

Arben Shala falënderoi kompaninë “Al Trade Center”, për kontributin e dhënë në këtë ditë duke shpresuar që edhe kompanitë tjera të ndjekin shembullin e njëjtë.

Ndryshe në komunën e Fushë Kosovës mbjellja e fidaneve u bë në shkollë fillore nën praninë e drejtorit komunal të arsimit Samir Shahinit si dhe në komunën e Prishtinës nga fëmijët dhe nën praninë e kryetarit të Prishtinës Përparim Rama.

Mbjellja e fidaneve është bërë me qëllim që të shtohen hapësirat gjelbëruese si dhe përçimin e mesazhit tek fëmijët për qëllimin e mirë të ruajtjes dhe shtimit të hapësirave gjelbëruese.

Sot për të ardhmen sepse e ardhmja është ashtu siç e bëjmë vet, le të jetë e shëndetshme dhe plot jetë!

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Së bashku, jemi të lumtur!

Artikull i sponzorizuar