0Shares

Në muajt janar dhe shkurt të këtij viti, janë suspenduar 11 pjesëtarë të Policisë së Kosovës. Ky suspendim është rezultat i hetimeve të përbashkëta të kryera nga Inspektorati Policor i Kosovës dhe EULEX–it, lidhur me ngjarjen e ndodhur me 7 janar 2013.

Gjashtë prej tyre janë suspenduar në pritje deri në përfundim të hetimeve, ndërsa me kërkesë të Prokurorisë, Inspektorati Policor i Kosovës i ka rekomanduar Policisë së Kosovës që të suspendojë edhe pesë zyrtarë të Njësitit Special Operativ të cilët janë suspenduar me pagesë më 21.02.2013.

Në një komunikatë për media, Policia e Kosovës thotë se do të vazhdojë të bashkëpunojë me Inspektoratin Policor të Kosovës dhe EULEX-in gjatë zhvillimit të hetimeve lidhur me këtë rast.

Policia e Kosovës siguron opinionin se është e përkushtuar që t`i ndërmerr të gjitha masat e parapara ligjore kurdoherë që dyshohet se pjesëtarët e saj bien ndesh me ligjin. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)