Të gjithë po vendosni maskë për fytyrën, apo jo?

Siç jemi të vetëdijshëm se jemi akoma në mes të një pandemie dhe situata nuk duket shumë mirë dhe përveç larjes së duarve, praktikimit të distancimit shoqëror dhe qëndrimit në shtëpi, të vendosësh një maskë për fytyrën është më e pakta që mund të bësh për të ndihmuar në kufizimin e përhapjes së COVID-19.

Pas kësaj eksperience, ju e dini se vendosja e maskës tuaj gjatë gjithë ditës mund të shkaktojë një fërkim / tërheqje të pakëndshme në veshët tuaj.

Megjithëse, ka maska ​​lidhëse që mund të vendosni që kjo të jetë më e rehatshme në veshët tuaj, jo të gjithë kanë mundësin për të përdorur atë lloj maska, veçanërisht nëse rregullat në punën tuaja tregojnë se ju duhet të mbani një lloj maske të caktuar. Atëherë, cila është zgjidhja?

Bëhuni krijues me flokët dhe aksesorët tuaj, si këta shtatë vajza më poshtë, të cilat gjetën ide brilante për vendosjen e maskës, prej të cilave mund të inspiroheni edhe ju:

Maskë e lirshme nga shalli

View this post on Instagram

⁣𝐓𝐀𝐆, 𝐒𝐇𝐀𝐑𝐄, 𝐂𝐎𝐌𝐌𝐄𝐍𝐓, 𝐋𝐈𝐊𝐄⁣⁣⁣⁣⁣⁣, 𝐒𝐀𝐕𝐄⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Hey guys and happy Monday 🙌🏽 I’ve partnered up with @culturehijab to create a simple DIY face mask video using my head wraps. I love these styles because they’re super easy to do and they require no sewing. So in case you are looking for some inspo and don’t have a mask at hand, you can try out any of these three styles to keep your face protected and keep you moving 😊 ⁣ ⁣ FULL VIDEO LIVE NOW!!!! Click the link in my bio or visit youtube.com/modelesquenic ⁣ ⁣ ⁣ PRODUCTS:⁣⁣ Hijab wraps @culturehijab ⁣⁣⁣ ⁣⁣ #modelesquenic #naturalhair #headwrapstyles #turbantutorial #headwraptutorial #hijabtutorial #covid19 #facemask #diyfacemask #culturehijab

A post shared by Nicollette (@modelesque_nic) on May 11, 2020 at 9:08am PDT

Maskë e rregulluar me karfica flokësh

Maskë e rregulluar me karfica flokësh në një stil tjetër

Maskë e kombinuar me shall

View this post on Instagram

Now that a lot of us are back to work, we are realizing the mask struggle is REAL. I came up with a few ways to wear your mask – EARS FREE – and have cute hair 😉 Styled using all @authenticbeautyconcept.us products 💙 . @behindthechair_com #authenticbeautymovement #btcxauthenticbeauty #behindthechair #btcsampling #btcbox #maskhacks #stylingtips #hairaccessories #denverhair #denverhairstylist #denverbalayage #modernsalon #beautylaunchpad #hairtutorial #hairvideo #btc #masktutorial #howtobeauty #hairhowto #haireducation #masktips #masktricks #hairtips #hairdressersofinstagram #hairstylists #stylistssupportingstylists #backtowork #essentialworker #facemask #facemasktime @beautylaunchpad @modernsalon @american_salon @riawna @hairbrained_official

A post shared by Emily Grangaard (@un.rooted) on May 17, 2020 at 11:03am PDT

Maskë e rregulluar me karfica flokësh në një stil tjetër

Maskë e lidhur në bishtin e flokëve

View this post on Instagram

Adorned 2.

A post shared by Ivory Epps (@iveschi) on May 16, 2020 at 4:47pm PDT

Maskë e vendosur në kapjet e flokëve

/Telegrafi/