Ministria e Shëndetësisë informon se Instituti për Shëndet Publik sot ka regjistruar 158 persona të shëruar nga coronavirusit.

Sipas qyteteve: Shkup-33, Kumanovë-8, Dibër-13, Shtip-3, Prilep-6, Tetovë-29, Strugë-2, Veles-6, Manastir-5, Ohër-1 , Kavadar-8, Gostivar-5, Gjevgjeli-1, Strumicë-14, Kriva Pallankë-2, Radovish-1, Probishtip-1, Makedonski Brod-4, Berovë-5, Vallandovë-1, Vinic-5, Kërçovë-5.

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17.977, numri i pacientëve të shëruar është 14.959, numri i vdekjeve është 739, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2.279./Telegrafi/

Regjistrohen 94 të shëruar dhe 141 raste të reja me coronavirus në Maqedoni Regjistrohen 94 të shëruar dhe 141 raste të reja me coronavirus në Maqedoni