LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Shëndetësisë - MK

2797 Artikuj

Demiri: Protestat e specialistëve kanë prapavijë politike, zgjidhje për kërkesat e tyre vetëm pas zgjedhjeve

Demiri: Protestat e specialistëve kanë prapavijë politike, zgjidhje për kërkesat e tyre vetëm pas zgjedhjeve

Politikë
Manoleva: Maqedonia e Veriut u pranua unanimisht si anëtarja e 12-të e OBSH/Iniciativës Evropiane për Vendet e Vogla

Manoleva: Maqedonia e Veriut u pranua unanimisht si anëtarja e 12-të e OBSH/Iniciativës Evropiane për Vendet e Vogla

Shëndetësi
MSH: Kërkesat e specialistëve privatë do të paraqiten në seancën e qeverisë së RMV-së

MSH: Kërkesat e specialistëve privatë do të paraqiten në seancën e qeverisë së RMV-së

Shëndetësi
Protestë e punonjësve të shëndetësisë: Nuk kemi kohë që autoritetet të mos dëgjojnë

Protestë e punonjësve të shëndetësisë: Nuk kemi kohë që autoritetet të mos dëgjojnë

Shëndetësi
Pesëdhjetë raste të reja me kollën e keqe në Maqedoninë e Veriut

Pesëdhjetë raste të reja me kollën e keqe në Maqedoninë e Veriut

Shëndetësi
Dimitrov: Mjekët mbi 64 vjeç do të kontribuojnë në edukimin e kuadrove të reja

Dimitrov: Mjekët mbi 64 vjeç do të kontribuojnë në edukimin e kuadrove të reja

Maqedonia e Veriut
Specializantët privat në Maqedoni në protestë për paga më të larta dhe rregullim të statusit të punës

Specializantët privat në Maqedoni në protestë për paga më të larta dhe rregullim të statusit të punës

Shëndetësi
Vrasja e mjekut në Shkup, të hënën mjekët privatë nuk do të punojnë

Vrasja e mjekut në Shkup, të hënën mjekët privatë nuk do të punojnë

Shëndetësi
Lija e dhenve, sëmundja më e raportuar në muajin shkurt në Maqedoni

Lija e dhenve, sëmundja më e raportuar në muajin shkurt në Maqedoni

Shëndetësi
Demiri: Spitalet po përballen me mungesë të madhe mjekësh

Demiri: Spitalet po përballen me mungesë të madhe mjekësh

Shëndetësi
MSH: Është marrë vendim për pranimin në kopshte të fëmijëve që kanë marrë tre doza të vaksinës

MSH: Është marrë vendim për pranimin në kopshte të fëmijëve që kanë marrë tre doza të vaksinës

Maqedonia e Veriut
Fëmija 4 vjeç është pacienti më i ri në dializë në Maqedoni, të paktën 150 persona presin për transplantim veshke

Fëmija 4 vjeç është pacienti më i ri në dializë në Maqedoni, të paktën 150 persona presin për transplantim veshke

Shëndetësi
Ministria e Shëndetësisë: Realizohet transplant multiorganësh në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë: Realizohet transplant multiorganësh në Maqedoni

Shëndetësi
Regjistrohen edhe 11 raste me kollën e keqe, numri i përgjithshëm shkon në 184

Regjistrohen edhe 11 raste me kollën e keqe, numri i përgjithshëm shkon në 184

Shëndetësi
Demiri: 78 përqind e mjekëve janë ballafaquar me dhunë në vendin e punës

Demiri: 78 përqind e mjekëve janë ballafaquar me dhunë në vendin e punës

Maqedonia e Veriut
Inspektorati Shëndetësor në RMV: Nuk do të pranohen në çerdhe fëmijët e pavaksinuar

Inspektorati Shëndetësor në RMV: Nuk do të pranohen në çerdhe fëmijët e pavaksinuar

Shëndetësi
Demiri: Sektori i shëndetësisë ka punonjëse të guximshme dhe të përkushtuara shëndetësor me të cilat duhet të jemi krenarë

Demiri: Sektori i shëndetësisë ka punonjëse të guximshme dhe të përkushtuara shëndetësor me të cilat duhet të jemi krenarë

Shëndetësi
MSH: Mjekët e rinj të përfshihen menjëherë në sistemin e imunizimit

MSH: Mjekët e rinj të përfshihen menjëherë në sistemin e imunizimit

Shëndetësi
Ankohen mjekët e rinj që nuk janë përzgjedhur për praktikë me pagesë: Do të detyrohemi ta lëshojmë Maqedoninë

Ankohen mjekët e rinj që nuk janë përzgjedhur për praktikë me pagesë: Do të detyrohemi ta lëshojmë Maqedoninë

Maqedonia e Veriut
Demiri: Pranojmë rekomandimet që Inspektorati Shëndetësor të bëjë kontrolle për vaksinimin kundër kollës së keqe

Demiri: Pranojmë rekomandimet që Inspektorati Shëndetësor të bëjë kontrolle për vaksinimin kundër kollës së keqe

Shëndetësi
Demiri: Spitali i Gostivarit po forcohet me rikonstruime, pajisje të reja dhe kapital njerëzor

Demiri: Spitali i Gostivarit po forcohet me rikonstruime, pajisje të reja dhe kapital njerëzor

Shëndetësi
Ulet numri i të sëmurëve nga gripi në Maqedoni

Ulet numri i të sëmurëve nga gripi në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Demiri: Do të ndihmojmë që të mbulohen shpenzimet për mjekimin e Leonidit në Vjenë

Demiri: Do të ndihmojmë që të mbulohen shpenzimet për mjekimin e Leonidit në Vjenë

Shëndetësi
Demiri: Me laparoskopin modern do të kryhen 800 ndërhyrje në vit në kirurgjinë pediatrike

Demiri: Me laparoskopin modern do të kryhen 800 ndërhyrje në vit në kirurgjinë pediatrike

Shëndetësi