LAJMI I FUNDIT:

Shëndetësi

Mexhiti në OKB: Përgjigjja kolektive në kohë pandemie ndërton sistem shëndetësor rezistent

Mexhiti në OKB: Përgjigjja kolektive në kohë pandemie ndërton sistem shëndetësor rezistent

Shëndetësi
Sot u protestua për rastin në Onkologji, kërkohet përgjegjësi ndaj Filipçes dhe Vasevit

Sot u protestua për rastin në Onkologji, kërkohet përgjegjësi ndaj Filipçes dhe Vasevit

Shëndetësi
Incident në Klinikën e Kardiokirurgjisë në Shkup

Incident në Klinikën e Kardiokirurgjisë në Shkup

Shëndetësi
Mexhiti për rastin ne Onkologji: Jemi duke menduar nëse do të kthejmë sistemin KATO

Mexhiti për rastin ne Onkologji: Jemi duke menduar nëse do të kthejmë sistemin KATO

Shëndetësi
Fronti opozitar shqiptar në RMV: Sot kemi dorëzuar interpelancë për punën e Kryeprokurorit Lubomir Jovevski

Fronti opozitar shqiptar në RMV: Sot kemi dorëzuar interpelancë për punën e Kryeprokurorit Lubomir Jovevski

Shëndetësi
Kërkohet mbrojtja e mjekëve nga reklamat e rrejshme në Maqedoni

Kërkohet mbrojtja e mjekëve nga reklamat e rrejshme në Maqedoni

Shëndetësi
Mexhiti: Më vjen shumë keq për atë që ka ndodhur në Klinikën e Onkologjisë

Mexhiti: Më vjen shumë keq për atë që ka ndodhur në Klinikën e Onkologjisë

Shëndetësi
Mexhiti: Do të ketë zbardhje të rastit në Onkologji

Mexhiti: Do të ketë zbardhje të rastit në Onkologji

Shëndetësi
Në SPQ “8 Shtatori” lëshohen në përdorim tre salla të reja për kardiologji dhe radiologji intervenuese

Në SPQ “8 Shtatori” lëshohen në përdorim tre salla të reja për kardiologji dhe radiologji intervenuese

Shëndetësi
Lëshohen në përdorim tre salla të reja për kardiologji dhe radiologji ndërhyrëse në spitalin “8 Shtatori” në Shkup

Lëshohen në përdorim tre salla të reja për kardiologji dhe radiologji ndërhyrëse në spitalin “8 Shtatori” në Shkup

Shëndetësi
Mexhiti në kolegiumin profesional të Onkologjisë: Terapia është e përshtatshme, nuk ka abuzime me barnat

Mexhiti në kolegiumin profesional të Onkologjisë: Terapia është e përshtatshme, nuk ka abuzime me barnat

Shëndetësi
Edhe sonte protesta për ngjarjet në Klinikën e Onkologjisë në Shkup

Edhe sonte protesta për ngjarjet në Klinikën e Onkologjisë në Shkup

Shëndetësi
Maqedoni, rasti i Onkologjisë aktualizon aferat e pazbardhura

Maqedoni, rasti i Onkologjisë aktualizon aferat e pazbardhura

Shëndetësi
Institucionet e RMV-së ende hetojnë punën e Klinikës së Onkologjisë në Shkup

Institucionet e RMV-së ende hetojnë punën e Klinikës së Onkologjisë në Shkup

Shëndetësi
Shkup: Afera në Onkologji zbeh besimin në shëndetësinë publike

Shkup: Afera në Onkologji zbeh besimin në shëndetësinë publike

Shëndetësi
Mexhiti për rastin në Onkologji: Të zbardhet në afat sa më të shkurtër

Mexhiti për rastin në Onkologji: Të zbardhet në afat sa më të shkurtër

Shëndetësi
Klinika “Zhan Mitrev”: Miokarditi akut, simptomat dhe prognoza

Klinika “Zhan Mitrev”: Miokarditi akut, simptomat dhe prognoza

Shëndetësi
Mexhiti: Pas 9 vitesh, po përditësojmë udhëzimet për praktikimin e mjekësisë së bazuar në prova

Mexhiti: Pas 9 vitesh, po përditësojmë udhëzimet për praktikimin e mjekësisë së bazuar në prova

Shëndetësi
Ministria e Shëndetësisë nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Kryqin e Kuq: Forcimi i bashkëpunimit do të thotë përfitim për qytetarët

Ministria e Shëndetësisë nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Kryqin e Kuq: Forcimi i bashkëpunimit do të thotë përfitim për qytetarët

Shëndetësi
MSH Maqedoni :Mjekët e familjes kanë përshkruar mbi 5.400 receta për terapi kronike në 7 ditë

MSH Maqedoni :Mjekët e familjes kanë përshkruar mbi 5.400 receta për terapi kronike në 7 ditë

Shëndetësi
Mexhiti: Reformat në KSHP lehtësojnë barrën administrative dhe gjithashtu zvogëlojnë presionin mbi kujdesin shëndetësor

Mexhiti: Reformat në KSHP lehtësojnë barrën administrative dhe gjithashtu zvogëlojnë presionin mbi kujdesin shëndetësor

Shëndetësi
Maqedoni, prej sot mjekët amë kanë filluar të përshkruajnë terapi të cilat më herët mund ta jepnin vetëm mjekët specialistë

Maqedoni, prej sot mjekët amë kanë filluar të përshkruajnë terapi të cilat më herët mund ta jepnin vetëm mjekët specialistë

Shëndetësi
Mexhiti: Reformat në FSSH u mundësojnë mjekëve të familjes t’u përkushtohen pacientëve sa më shumë që të jetë e mundur

Mexhiti: Reformat në FSSH u mundësojnë mjekëve të familjes t’u përkushtohen pacientëve sa më shumë që të jetë e mundur

Shëndetësi
Mexhiti: Për herë të parë është blerë ilaç për pacientët me sëmundje të rralla “Akondroplazia”

Mexhiti: Për herë të parë është blerë ilaç për pacientët me sëmundje të rralla “Akondroplazia”

Shëndetësi