LAJMI I FUNDIT:

Kopshtaria

Kokedama, sfera e gjelbër magjike

Kokedama, sfera e gjelbër magjike

Kopshtaria
Nuk investoni asnjë qindarkë, ndërkaq keni pemë dhe perime pa pesticide: Kultivimi në gota është hit absolut

Nuk investoni asnjë qindarkë, ndërkaq keni pemë dhe perime pa pesticide: Kultivimi në gota është hit absolut

Kopshtaria
Ndërtoni kopshtin nga blloqe betoni

Ndërtoni kopshtin nga blloqe betoni

Kopshtaria
Vera në ballkon dhe kopsht

Vera në ballkon dhe kopsht

Kopshtaria
Hiqni qafe barërat e këqija të kopshtit me uthull të bardhë

Hiqni qafe barërat e këqija të kopshtit me uthull të bardhë

Kopshtaria
Dy rregulla të kopshtarëve për një rendiment më të mirë të domates

Dy rregulla të kopshtarëve për një rendiment më të mirë të domates

Kopshtaria
Nëse dëshironi të hiqni qafe kërmijtë në kopsht, bëni kafe për ta

Nëse dëshironi të hiqni qafe kërmijtë në kopsht, bëni kafe për ta

Kopshtaria
Ide të tilla të mira për të rregulluar kopshtin duke përdorur goma të zakonshme – nga kolltukët deri te vazot e luleve

Ide të tilla të mira për të rregulluar kopshtin duke përdorur goma të zakonshme – nga kolltukët deri te vazot e luleve

Kopshtaria
Largoni barojat në kopshtin tuaj me vetëm një produkt natyral

Largoni barojat në kopshtin tuaj me vetëm një produkt natyral

Kopshtaria
Si të mbillni hudhrat në një saksi gjatë pranverës

Si të mbillni hudhrat në një saksi gjatë pranverës

Kopshtaria
Bimët lëshojnë tinguj kur janë nën stres: Të paktën kështu pretendojnë shkencëtarët

Bimët lëshojnë tinguj kur janë nën stres: Të paktën kështu pretendojnë shkencëtarët

Kopshtaria
Ka një arsye përse patatet shiten në thasë

Ka një arsye përse patatet shiten në thasë

Kopshtaria
Nuk është njësoj se si i thani bimët mjekësore: Patjetër ndiqni këto disa rregulla

Nuk është njësoj se si i thani bimët mjekësore: Patjetër ndiqni këto disa rregulla

Kopshtaria
Kopshti më i madh i luleve në botë gjendet në zemër të shkretëtirës

Kopshti më i madh i luleve në botë gjendet në zemër të shkretëtirës

Kopshtaria
Kopshti i gjelbër vjeshtor

Kopshti i gjelbër vjeshtor

Kopshtaria
Mbjellja e specave në kushte shtëpie

Mbjellja e specave në kushte shtëpie

Kopshtaria
Mënyra ‘100 për qind efektive’ për të zmbrapsur shpejt pëllumbat nga kopshti juaj

Mënyra ‘100 për qind efektive’ për të zmbrapsur shpejt pëllumbat nga kopshti juaj

Kopshtaria
Ky është kopshti që kurrë nuk ujitet: Asnjë pikë ujë tashmë 22 vjet!

Ky është kopshti që kurrë nuk ujitet: Asnjë pikë ujë tashmë 22 vjet!

Kopshtaria
Rrush Rahoveci ose Dibrak

Rrush Rahoveci ose Dibrak

Kopshtaria
Si ruhet në mënyrën e duhur hudhra? A bën të ngrihet

Si ruhet në mënyrën e duhur hudhra? A bën të ngrihet

Kopshtaria
Kanella nuk është vetëm erëz: Kurthi i parë për milingonat dhe kërpudhat – kjo është mënyra si ta përdorni në kopsht

Kanella nuk është vetëm erëz: Kurthi i parë për milingonat dhe kërpudhat – kjo është mënyra si ta përdorni në kopsht

Kopshtaria
Mënyra e duhur për mbjelljen e kumbullave nga bërthama

Mënyra e duhur për mbjelljen e kumbullave nga bërthama

Kopshtaria
Dredhëzat mbillni këto ditët: Do të arrini rendimentin më të mirë dhe do t’i përtërini fidanët e rinj

Dredhëzat mbillni këto ditët: Do të arrini rendimentin më të mirë dhe do t’i përtërini fidanët e rinj

Kopshtaria
‘Rregulli i artë’ për ta mbajtur livandën ‘të shëndetshme’ gjatë gjithë vitit

‘Rregulli i artë’ për ta mbajtur livandën ‘të shëndetshme’ gjatë gjithë vitit

Kopshtaria