0Shares

Kohëve të fundit po flitet shumë për kopshtarinë urbane dhe po gjejmë shumë këshilla se si të ndërtohet kopshti në vendet më të pabesueshme.

Po ju japin këtë video, nga e cila do të mësoni si të ndërtoni kopshtin nga blloqe betoni, transmeton Telegrafi.

Ndërtoni kopshtin nga blloqe betoni2

Për të ndërtuar kopshtin në këtë mënyrë nuk do të keni nevojë për një copë të madhe toke, do t’ju nevojitet një mur dhe disa blloqe betoni, dheu dhe natyrisht fidanët.

Shikoni se si të organizoni këtë dhe si ta përgatitni.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)