LAJMI I FUNDIT:

Ylli Dervishi

184 Artikuj

“A do të jetë pjesë e Big Brother” – Verona befason me përgjigjjen

“A do të jetë pjesë e Big Brother” – Verona befason me përgjigjjen

Yjet
“Babi e ka thy televizorin”, Buci flet për momentin viral në Big Brother – zbulon nëse flet me Santianën

“Babi e ka thy televizorin”, Buci flet për momentin viral në Big Brother – zbulon nëse flet me Santianën

Yjet
Këtë vit do të ketë dasmë – Ylli Dervishi dhe Verona i japin fund beqarisë

Këtë vit do të ketë dasmë – Ylli Dervishi dhe Verona i japin fund beqarisë

Yjet
Bucin e telefonojnë direkt nga podcasti për ta pyetur se a ia ka ndaluar hyrjen Gani Gërmisë në klubin e natës ku punon

Bucin e telefonojnë direkt nga podcasti për ta pyetur se a ia ka ndaluar hyrjen Gani Gërmisë në klubin e natës ku punon

Yjet
Edhe Buci injoroi finalen e BBVK 2, Verona publikon fotografi me të dhe e quan “Fituesi i vërtetë”

Edhe Buci injoroi finalen e BBVK 2, Verona publikon fotografi me të dhe e quan “Fituesi i vërtetë”

Yjet
“A e ka hyrjen e ndaluar në Zone?”– Santiana i përgjigjet Bucit

“A e ka hyrjen e ndaluar në Zone?”– Santiana i përgjigjet Bucit

Yjet
Santiana Maloku: Kam marrë komente negative për lojën me Bucin, kanë kërcënuar edhe familjen time

Santiana Maloku: Kam marrë komente negative për lojën me Bucin, kanë kërcënuar edhe familjen time

Yjet
“A e ka hyrjen e ndaluar Santiana në Zone?” – Ylli Dervishi flet pas daljes së BBVK

“A e ka hyrjen e ndaluar Santiana në Zone?” – Ylli Dervishi flet pas daljes së BBVK

Yjet
“Jeta prapë vazhdoi”, Gani Gërmia tallet me eliminimin e Santianës në gjysmëfinale – njëjtë siç bëri me Bucin

“Jeta prapë vazhdoi”, Gani Gërmia tallet me eliminimin e Santianës në gjysmëfinale – njëjtë siç bëri me Bucin

Yjet
Monika – Santianës: A ke me nda çmimin e madh me Bucin nëse veç e fiton

Monika – Santianës: A ke me nda çmimin e madh me Bucin nëse veç e fiton

Yjet
Santiana: Besoj se publiku më beson për lojën me Bucin, ndjenja kam veç për Lirimin

Santiana: Besoj se publiku më beson për lojën me Bucin, ndjenja kam veç për Lirimin

Yjet
Ylli Dervishi ndan një moment romantik me Veronën nga ambientet e Big Brother

Ylli Dervishi ndan një moment romantik me Veronën nga ambientet e Big Brother

Yjet
Santiana: Më ka kushtuar shumë loja me Bucin, nuk e largova unë nga Big Brother

Santiana: Më ka kushtuar shumë loja me Bucin, nuk e largova unë nga Big Brother

Yjet
Buci: I falënderohem gruas time për besimin dhe për mbështetjen që më ka dhënë prej ditës së parë

Buci: I falënderohem gruas time për besimin dhe për mbështetjen që më ka dhënë prej ditës së parë

Yjet
Ylli Dervishi me komplimente për banorët pas daljes nga shtëpia: Lum familja që ju ka

Ylli Dervishi me komplimente për banorët pas daljes nga shtëpia: Lum familja që ju ka

Yjet
Santiana: Unë kam bërë lojë, ku jam unë e ku është Buci tash

Santiana: Unë kam bërë lojë, ku jam unë e ku është Buci tash

Yjet
Gani Gërmia tallet me Bucin pas eliminimit nga BBVK: Verona fale aman se i vjetër e ka gabuar, as në varrim s’ju vjen kush në këtë kiamet

Gani Gërmia tallet me Bucin pas eliminimit nga BBVK: Verona fale aman se i vjetër e ka gabuar, as në varrim s’ju vjen kush në këtë kiamet

Yjet
Buci reagon për herë të parë pas daljes nga BBVK: Fitorja ime më e madhe është Verona

Buci reagon për herë të parë pas daljes nga BBVK: Fitorja ime më e madhe është Verona

Yjet
“Bye bye Buci, ti je pas meje”, Linda Halimi rikthen në vëmendje momentin kur ironikisht parashikoi eliminimin e Yllit nga BBVK

“Bye bye Buci, ti je pas meje”, Linda Halimi rikthen në vëmendje momentin kur ironikisht parashikoi eliminimin e Yllit nga BBVK

Yjet
Buci pas eliminimit të papritur: Santiana meriton fitoren

Buci pas eliminimit të papritur: Santiana meriton fitoren

Yjet
Anita për situatën e Bucit dhe santianës: Nuk shihet në kamera që Buci të ka ofenduar

Anita për situatën e Bucit dhe santianës: Nuk shihet në kamera që Buci të ka ofenduar

Yjet
Videoklipi që shfaq në detaje përplasjen mes Bucit dhe Santianës

Videoklipi që shfaq në detaje përplasjen mes Bucit dhe Santianës

Yjet
Edona drejtuar Bucit: Ke fituar në vitin 1980, ama tash jemi në 2025 me Edona James

Edona drejtuar Bucit: Ke fituar në vitin 1980, ama tash jemi në 2025 me Edona James

Yjet
Buci: Nuk i ka penguar prekja ime Santianës, sepse në atë kohë i ka konvenuar për të qëndruar në shtëpi

Buci: Nuk i ka penguar prekja ime Santianës, sepse në atë kohë i ka konvenuar për të qëndruar në shtëpi

Yjet