LAJMI I FUNDIT:
Viva Fresh Store

Viva Fresh Store

170 Artikuj

Info

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Për Festën e Kurban Bajramit, zbritje deri n’kupë t’qiellit!

Për Festën e Kurban Bajramit, zbritje deri n’kupë t’qiellit!

Viva Fresh Store
Viva Fresh Store, në përkrahje të prodhuesit vendor

Viva Fresh Store, në përkrahje të prodhuesit vendor

Viva Fresh Store
Lehtësoja vetës jetën, porosit nga kudo në botë!

Lehtësoja vetës jetën, porosit nga kudo në botë!

Viva Fresh Store
Viva Fresh Store ul çmimin e bukës në 20 cent – një hap drejt lehtësimit të shpenzimeve për familjet kosovare

Viva Fresh Store ul çmimin e bukës në 20 cent – një hap drejt lehtësimit të shpenzimeve për familjet kosovare

Viva Fresh Store
Viva Fresh Store renditet si grupi i pestë më i madh i shitjeve me pakicë në Ballkanin Perëndimor!

Viva Fresh Store renditet si grupi i pestë më i madh i shitjeve me pakicë në Ballkanin Perëndimor!

Viva Fresh Store
Oferta ma e mirë prej krejtve për Festën e Bajramit!

Oferta ma e mirë prej krejtve për Festën e Bajramit!

Viva Fresh Store
Erdhën OFERTAT E RAMAZANIT!

Erdhën OFERTAT E RAMAZANIT!

Viva Fresh Store
…u dëshmua edhe njëherë – Viva Fresh Store është Numër 1. për cilësi në Kosovë!

…u dëshmua edhe njëherë – Viva Fresh Store është Numër 1. për cilësi në Kosovë!

Viva Fresh Store
Zbuloni ofertat e Shën Valentinit në Viva Fresh Store!

Zbuloni ofertat e Shën Valentinit në Viva Fresh Store!

Viva Fresh Store
Lista e bizneseve në Kosovë me qarkullimin më të madh në periudhën 2013-2022

Lista e bizneseve në Kosovë me qarkullimin më të madh në periudhën 2013-2022

Biznes
Ku janë zbritjet më të mëdha për Vitin e Ri?!

Ku janë zbritjet më të mëdha për Vitin e Ri?!

Viva Fresh Store
Më 22 DHJETOR – Shefi nuk o k’tu!

Më 22 DHJETOR – Shefi nuk o k’tu!

Viva Fresh Store
Një botë e tërë e lodrave në Viva Fresh Store për festat e fundvitit!

Një botë e tërë e lodrave në Viva Fresh Store për festat e fundvitit!

Viva Fresh Store
Çka po ndodh me REKORDIN E ZBRITJEVE në Viva Fresh Store?

Çka po ndodh me REKORDIN E ZBRITJEVE në Viva Fresh Store?

Viva Fresh Store
Bëhu kreativ, posto video në TikTok – fito voucher 300€ #VivaFresh20vite

Bëhu kreativ, posto video në TikTok – fito voucher 300€ #VivaFresh20vite

Viva Fresh Store
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Viva Fresh Store
MYZHDE për krejt!

MYZHDE për krejt!

Viva Fresh Store
Ashiqareee, ZBRITJE E MADHE!

Ashiqareee, ZBRITJE E MADHE!

Viva Fresh Store
Përsëri në shkollë me OFERTA shembullore!

Përsëri në shkollë me OFERTA shembullore!

Viva Fresh Store
Viva Fresh Store lanson projektin “BLEJ PREJ SHPISË” përmes aplikacionit “Viva Fresh”

Viva Fresh Store lanson projektin “BLEJ PREJ SHPISË” përmes aplikacionit “Viva Fresh”

Viva Fresh Store
Rrjeti Super Kit-Go me mbi 65 dyqane tashmë pjesë e Viva Fresh Store

Rrjeti Super Kit-Go me mbi 65 dyqane tashmë pjesë e Viva Fresh Store

Biznes
Korporata Viva Fresh Store e vetmja në Kosovë, fiton çmimin Customer’s Friend – Superior Excellence!

Korporata Viva Fresh Store e vetmja në Kosovë, fiton çmimin Customer’s Friend – Superior Excellence!

Viva Fresh Store
Festa nuk ka përfunduar në Viva FRESH – KULMI I ZBRITJEVE po vazhdon

Festa nuk ka përfunduar në Viva FRESH – KULMI I ZBRITJEVE po vazhdon

Viva Fresh Store
Bajrami në prag të derës, por KULMI I ZBRITJEVE po vazhdon edhe sot në VIVA Fresh!

Bajrami në prag të derës, por KULMI I ZBRITJEVE po vazhdon edhe sot në VIVA Fresh!

Viva Fresh Store