LAJMI I FUNDIT:

Korporata Viva Fresh Store e vetmja në Kosovë, fiton çmimin Customer’s Friend – Superior Excellence!

Korporata Viva Fresh Store e vetmja në Kosovë, fiton çmimin Customer’s Friend – Superior Excellence!

Lideri i marketeve Viva Fresh Store, ka fituar së fundmi një çmim të rëndësishëm përmes vlerësimit të konsumatorëve. Ky çmim i çmuar iu bashkua listës së çmimeve të shumta të korporatës, që vërtetojnë përkushtimin ndaj shërbimeve të larta dhe përmbushjes së kërkesave të konsumatorëve.

Çmimi Customer’s Friend – Superior Excellence vjen përmes një ankete të hollësishme ku konsumatorët shprehen përvojën e tyre me produktet dhe shërbimet e kompanisë, duke vlerësuar aspektet si cilësia, ndihma e ofruar, shpejtësia e përgjigjes dhe kujdesi ndaj konsumatorëve.

Korporata Viva Fresh Store, falënderon secilin konsumatorë për besimin e dhënë gjatë gjithë këtyre viteve dhe premton që do të vazhdoj të angazhohet edhe më tutje në avancimin e shërbimeve për të përmbushur dhe tejkaluar pritshmërinë e konsumatorëve.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Euro Auto Ekspertizë - Dynomark
Implantimi i lenteve Premium me shumë fokuse: Zgjidhja për pamje të qartë në disa distanca

Implantimi i lenteve Premium me shumë fokuse: Zgjidhja për pamje të qartë në disa distanca

Kubati
Kënaquni me produktet polake BezGluten: Partneri juaj i besuar për të jetuar pa gluten

Kënaquni me produktet polake BezGluten: Partneri juaj i besuar për të jetuar pa gluten

Kosmonte Foods
Çfarë po pret? Nxito, bëhu pjesë e lojës për të fituar veturë Kia Stonic 00 nga Emona Center!

Çfarë po pret? Nxito, bëhu pjesë e lojës për të fituar veturë Kia Stonic 00 nga Emona Center!

Emona Center
A dëshironi të dini ku ka vende të lira të punës?

A dëshironi të dini ku ka vende të lira të punës?

Telegrafi Jobs
Central Park sjell

Central Park sjell "Botën Tënde të Aventurave" edhe këtë vikend!

Central Park
Kalo në kategori