LAJMI I FUNDIT:
Viva Fresh Store

Viva Fresh Store

144 Artikuj

Info

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Ja si duket oferta shqip – shqip

Ja si duket oferta shqip – shqip

Viva Fresh Store
Bëhuni pjesë e garës kreative!

Bëhuni pjesë e garës kreative!

Viva Fresh Store
Dita e familjes festohet ndryshe këtë vit…

Dita e familjes festohet ndryshe këtë vit…

Viva Fresh Store
Radar me Edita Doli nis kampanjën për të dhuruar paketë për familjet në nevojë

Radar me Edita Doli nis kampanjën për të dhuruar paketë për familjet në nevojë

Sociale
Ku janë ofertat më të mira për Bajram?

Ku janë ofertat më të mira për Bajram?

Viva Fresh Store
‘Viva Fresh Store’ mundëson produkte ushqimore për banorët e BBVA

‘Viva Fresh Store’ mundëson produkte ushqimore për banorët e BBVA

Viva Fresh Store
SHKUNDEN ÇMIMET për Ramazan!

SHKUNDEN ÇMIMET për Ramazan!

Viva Fresh Store
Përtej ZBRITJEVE në Viva Fresh Store!

Përtej ZBRITJEVE në Viva Fresh Store!

Viva Fresh Store
Viva Fresh befason ekipin e saj me 1,000 kartolina të punuara nga Shoqata Down Syndrome Kosova

Viva Fresh befason ekipin e saj me 1,000 kartolina të punuara nga Shoqata Down Syndrome Kosova

Viva Fresh Store
Çmime festive në Viva Fresh Store!

Çmime festive në Viva Fresh Store!

Viva Fresh Store
Blerja ma e mirë në Kosovë është në Viva Fresh Store

Blerja ma e mirë në Kosovë është në Viva Fresh Store

Viva Fresh Store
ZBRITJE dhe DASHNI pa kufi në Viva Fresh Store!

ZBRITJE dhe DASHNI pa kufi në Viva Fresh Store!

Viva Fresh Store
Deri në 60% zbritje në veshmbathje për skijim!

Deri në 60% zbritje në veshmbathje për skijim!

Viva Fresh Store
Likuidim i madh deri në 60% zbritje!

Likuidim i madh deri në 60% zbritje!

Viva Fresh Store
Çka po ndodh me zbritjet e çmimeve në Viva Fresh Store?!

Çka po ndodh me zbritjet e çmimeve në Viva Fresh Store?!

Viva Fresh Store
Ambasadori i Britanisë së madhe në Kosovë viziton Viva Fresh

Ambasadori i Britanisë së madhe në Kosovë viziton Viva Fresh

Marketing
MEGA GIVEAWAY nga Viva Fresh Store!

MEGA GIVEAWAY nga Viva Fresh Store!

Viva Fresh Store
Viva Fresh Store shpërblehet me dy çmime nga Oda Ekonomike e Kosovës

Viva Fresh Store shpërblehet me dy çmime nga Oda Ekonomike e Kosovës

Marketing
Hajde n’Ditëlindje!

Hajde n’Ditëlindje!

Viva Fresh Store
E vërteta doli n’Shesh!

E vërteta doli n’Shesh!

Viva Fresh Store
Ju presin ÇMIME PËR TOKE!

Ju presin ÇMIME PËR TOKE!

Viva Fresh Store
Pjesë e lojës së madhe të Viva Fresh Store edhe modelja e njohur Arbenita Ismajli

Pjesë e lojës së madhe të Viva Fresh Store edhe modelja e njohur Arbenita Ismajli

Viva Fresh Store
Krejt çka don, i ke n’telefon – lansohet aplikacioni “Viva Fresh”

Krejt çka don, i ke n’telefon – lansohet aplikacioni “Viva Fresh”

Marketing
Kompania “Tinex” përgënjeshtron lajmin se do të kaloj në “Viva Fresh”

Kompania “Tinex” përgënjeshtron lajmin se do të kaloj në “Viva Fresh”

Maqedonia e Veriut