LAJMI I FUNDIT:

Bajrami në prag të derës, por KULMI I ZBRITJEVE po vazhdon edhe sot në VIVA Fresh!

Bajrami në prag të derës, por KULMI I ZBRITJEVE po vazhdon edhe sot në VIVA Fresh!

A jeni bërë gati për të blerë harxhin e Bajramit?

Menaxhmenti i VIVA Fresh! ka menduar për të gjithë konsumatorët besnik duke sjellë KULMIN E ZBRITJEVE.

KULMI I ZBRITJEVE është oferta me zbritjet më të mëdha ndonjëherë dhe vjen në prag të festës së Kurban Bajramit, atëherë kur familjet blejnë harxhin shtëpiak.

Ofertat fantastike në produktet esenciale ushqimore, produktet shtëpiake dhe veshmbathjet, si askuuuuund tjetër, e bëjnë KULMIN E ZBRITJEVE ofertën më të madhe në treg, por që e gjeni në realitet në të GJITHA pikat e VIVA Fresh në mbarë Kosovën.

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Viva Fresh Store

…e Familjes!

Në trend Ekonomi

Më shumë
Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Euro Auto Ekspertizë - Dynomark
Implantimi i lenteve Premium me shumë fokuse: Zgjidhja për pamje të qartë në disa distanca

Implantimi i lenteve Premium me shumë fokuse: Zgjidhja për pamje të qartë në disa distanca

Kubati
Kënaquni me produktet polake BezGluten: Partneri juaj i besuar për të jetuar pa gluten

Kënaquni me produktet polake BezGluten: Partneri juaj i besuar për të jetuar pa gluten

Kosmonte Foods
Çfarë po pret? Nxito, bëhu pjesë e lojës për të fituar veturë Kia Stonic 00 nga Emona Center!

Çfarë po pret? Nxito, bëhu pjesë e lojës për të fituar veturë Kia Stonic 00 nga Emona Center!

Emona Center
A dëshironi të dini ku ka vende të lira të punës?

A dëshironi të dini ku ka vende të lira të punës?

Telegrafi Jobs
Central Park sjell

Central Park sjell "Botën Tënde të Aventurave" edhe këtë vikend!

Central Park
Kalo në kategori