LAJMI I FUNDIT:

…u dëshmua edhe njëherë – Viva Fresh Store është Numër 1. për cilësi në Kosovë!

…u dëshmua edhe njëherë – Viva Fresh Store është Numër 1. për cilësi në Kosovë!

Gjiganti i marketeve Viva Fresh Store ka fituar sërish Medaljen e Cilësisë, QUDAL – QUality meDAL, për vitin 2024/2025, në kategorinë “zinxhiri vendor i shitjeve me pakicë” në Kosovë.

Ky çmim është fituar nga rezultatet e dala nga hulumtimi i QUDAL – QUality meDAL, i zhvilluar në Kosovë në janar të vitit 2024 nga Organizata Ndërkombëtare ICERTIAS – International Certification Association (Shoqata Ndërkombëtare e Certifikimeve) me seli në Cyrih në Zvicër.

Gjatë sondazhit të realizuar, konsumatorët e Republikës së Kosovës i janë përgjigjur pyetjes; “Përcakto emrin e ZINXHIRIT TË BRENDSHËM TË SHITJEVE të cilin, sipas eksperiencës tënde personale ose të atyre më të afërt me ty, ofron nivelin më të lartë të cilësisë në Kosovë”

Përgjigja kryesore ka qenë: Viva Fresh Store

Nga ky hulumtimi i pavarur u dëshmua edhe njëherë se kompania Viva Fresh Store vazhdon të jetë Numër 1. për cilësi në Kosovë!

Me këtë rast, Viva Fresh Store falënderon gjithë konsumatorët e saj, në gjithë Republikën e Kosovës për mbështetjen dhe besnikërinë e tyre për gjatë gjithë këtyre viteve.

Ne ju sigurojmë se do të vazhdojmë edhe më tutje, që t’ju ofrojmë shërbime profesionale dhe produkte cilësore, me ÇMIMET më të LIRA në treg…

Viva Fresh Store

…e Familjes!

…e Kosovës!

Në trend Ekonomi

Më shumë
Makineria i preu krahun, minatori e fajëson “Trepçën”, drejtori thotë se u lëndua qëllimisht dhe e largon nga puna

Makineria i preu krahun, minatori e fajëson “Trepçën”, drejtori thotë se u lëndua qëllimisht dhe e largon nga puna

Ekonomi
ATK në aksion, bizneset kontrollohen për kuponë fiskalë dhe regjistrim të punëtorëve

ATK në aksion, bizneset kontrollohen për kuponë fiskalë dhe regjistrim të punëtorëve

Ekonomi
Bllokohen 26 ton mish të shkrirë nga Brazili që vinte në Kosovë

Bllokohen 26 ton mish të shkrirë nga Brazili që vinte në Kosovë

Ekonomi
UBT – lider i arsimit privat në Kosovë dhe rajon për nga renditja në Webometrics

UBT – lider i arsimit privat në Kosovë dhe rajon për nga renditja në Webometrics

UBT
Ephesus Travel Kosova me oferta speciale për Selectum Hotels

Ephesus Travel Kosova me oferta speciale për Selectum Hotels

Ephesus Travel Kosova Agency
Perffetën n’çantë, e çantën n’piknik

Perffetën n’çantë, e çantën n’piknik

Perfetta Pashteta
Kalo në kategori