LAJMI I FUNDIT:

Çka po ndodh me REKORDIN E ZBRITJEVE në Viva Fresh Store?

Çka po ndodh me REKORDIN E ZBRITJEVE në Viva Fresh Store?

A ka mënyrë më të mirë për të festuar 20 vjetorin se sa me zbritje rekorde?

Viva Fresh Store, miku juaj i besueshëm gjatë dy dekadave, po i bën të gjithë konsumatorët e tij pjesë të festës së madhe.

Zbritjet janë kudo! Nga raftet me produkte ushqimore, higjienike deri te veshmbathjet dhe produktet shtëpiake, Viva Fresh po feston me zbritje të çmendura.

Kjo është mënyra e tyre për të thënë faleminderit për 20 vite besnikëri. Tani, më shumë se kurrë, është koha për të festuar dhe kursyer!

Le të festojmë së bashku 20 vjetorin e Viva Fresh me zbritje që thyen rekordet!