LAJMI I FUNDIT:

Ashiqareee, ZBRITJE E MADHE!

Ashiqareee, ZBRITJE E MADHE!

Rrjeti më i madh i marketeve në Kosovë Viva Fresh Store, ka lansuar kampanjën e zbritjeve më të mëdha në vend “Ashiqareee, ZBRITJE E MADHE”, në të gjitha pikat e saja në krejt Kosovën!

Duke filluar nga data 27 tetor 2023, Viva Fresh Store do të prezantojë OFERTAT më UNIKE të zbritjeve me gamën e gjerë të produkteve të domosdoshme për çdo FAMILJE.

Fletushka e ZBRITJEVE

Shfrytëzojeni këtë mundësi dhe kurseni pafund me ofertat e Viva Fresh Store!