LAJMI I FUNDIT:

Erdhën OFERTAT E RAMAZANIT!

Erdhën OFERTAT E RAMAZANIT!

Edhe këtë vit, përgjatë tërë Muajit të Ramazanit në Viva Fresh Store konsumatorët do të kenë mundësi të blejnë më shumë dhe të paguajnë me pak falë OFERTAVE dhe ZBRITJEVE të mëdha të cilat janë përgatitur në veçanti për këtë muaj.

Ju ftojmë të shfletoni ofertat dhe të na vizitoni në dyqanet tona për të shfrytëzuar çdo mundësi që kemi përgatitur për ju këtë muaj.

Urime Muaji i Ramazanit!

Viva Fresh Store