LAJMI I FUNDIT:

Ku janë zbritjet më të mëdha për Vitin e Ri?!

Ku janë zbritjet më të mëdha për Vitin e Ri?!

Nata e Vitit të Ri është afër, dhe është koha të filloni të planifikoni për festën tuaj! Këtë vit, sigurohuni që të shkoni në Viva Fresh Store për ofertat më të mira me çmime që as nuk i keni pa’ as nuk i keni ni’.  

Nga ushqimet dhe pije të ndryshme deri te dekorimet festive dhe furnizimet e festave, Viva Fresh Store ka gjithçka që ju nevojitet për ta bërë festën tuaj të Vitit të Ri të paharrueshëm.  

Dhe me zbritjet e tyre të pakrahasueshme, ju mund të kurseni shumë në të gjitha blerjet tuaja për festa.

Përfitoni nga ofertat e LIRA dhe të MIRA – që si gjen në asnjë vend tjetër në gjithë Kosovën.

Me oferta të tilla, është mirë të nxitoni! ZBRITJET e pabesueshme nuk do zgjasin gjithmonë – prandaj shkoni sa më parë në Viva Fresh Store.

Gëzuar Vitin e Ri!