LAJMI I FUNDIT:

Menstruacionet

121 Artikuj

Si ndryshojnë menstruacionet gjatë viteve tuaja të 20’ta, 30’ta dhe 40’ta

Si ndryshojnë menstruacionet gjatë viteve tuaja të 20’ta, 30’ta dhe 40’ta

Këshilla dhe arsye
Dy simptomat të cilat asnjë femër nuk duhet t’i injorojë

Dy simptomat të cilat asnjë femër nuk duhet t’i injorojë

Këshilla dhe arsye
Pesë mënyra që të shpejtoni dhe ta shkurtoni ciklin tuaj “atyre ditëve të mundimshme”

Pesë mënyra që të shpejtoni dhe ta shkurtoni ciklin tuaj “atyre ditëve të mundimshme”

Këshilla dhe arsye
A mund të ngelni shtatzënë gjatë menstruacioneve?

A mund të ngelni shtatzënë gjatë menstruacioneve?

Këshilla dhe arsye
Përse gjinekologu duhet patjetër të dijë për të përmuajshmet tuaja të fundit?

Përse gjinekologu duhet patjetër të dijë për të përmuajshmet tuaja të fundit?

Këshilla dhe arsye
A është cikli juaj i ndryshëm kur është moti i ftohtë? Gabimet që ju shkaktojnë dhimbje të forta, ky është shpëtimi

A është cikli juaj i ndryshëm kur është moti i ftohtë? Gabimet që ju shkaktojnë dhimbje të forta, ky është shpëtimi

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Pse jam e lodhur kur i kam mujoret?

Pse jam e lodhur kur i kam mujoret?

Këshilla dhe arsye
Tre faktorë janë shkaktarë për menstruacione të çrregullta, por që mund t’i eliminoni

Tre faktorë janë shkaktarë për menstruacione të çrregullta, por që mund t’i eliminoni

Këshilla dhe arsye
Shkencëtarët konstatojnë: Cikli menstrual nuk ndikon në funksionin e trurit

Shkencëtarët konstatojnë: Cikli menstrual nuk ndikon në funksionin e trurit

Shëndetësi Lajme
Seks gjatë menstruacioneve – a është punë e mençur?

Seks gjatë menstruacioneve – a është punë e mençur?

Intimitet dhe Pasion
Mbi 30 mijë gra në Britani raportuan cikël menstrual të çrregullt pasi u vaksinuan kundër COVID-19

Mbi 30 mijë gra në Britani raportuan cikël menstrual të çrregullt pasi u vaksinuan kundër COVID-19

Shëndetësi Lajme
Si të përdoret drejt tamponi: Këtë duhet patjetër ta bëni nëse laheni pa e hequr atë

Si të përdoret drejt tamponi: Këtë duhet patjetër ta bëni nëse laheni pa e hequr atë

Këshilla dhe arsye
Ne i dimë shtatë arsye pse menstruacionet tuaja vonohen, por nuk kanë të bëjnë me shtatzëninë

Ne i dimë shtatë arsye pse menstruacionet tuaja vonohen, por nuk kanë të bëjnë me shtatzëninë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Vizatime komike të periudhës së menstruacioneve që do t’i kuptoni mjaft mirë

Vizatime komike të periudhës së menstruacioneve që do t’i kuptoni mjaft mirë

Trend
Përdoruesja e TikTok-ut ndan trukun me laps për të lehtësuar dhimbjen e menstruacioneve – por a funksionon në të vërtetë?

Përdoruesja e TikTok-ut ndan trukun me laps për të lehtësuar dhimbjen e menstruacioneve – por a funksionon në të vërtetë?

Të tjera
Amnezia menstruale: A vuani nga humbja e kujtesës së shkaktuar nga menstruacionet?

Amnezia menstruale: A vuani nga humbja e kujtesës së shkaktuar nga menstruacionet?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Tri mite rreth menstruacioneve që në të vërtetë janë plotësisht të gabuara

Tri mite rreth menstruacioneve që në të vërtetë janë plotësisht të gabuara

Shëndetësi Lajme
Ndërprerja dhe rikthimi i periodave brenda pak ditësh: A është normale?

Ndërprerja dhe rikthimi i periodave brenda pak ditësh: A është normale?

Këshilla dhe arsye
Sa më herë t’ju vijnë periodat, aq më të rrezikuara jeni nga këto sëmundje

Sa më herë t’ju vijnë periodat, aq më të rrezikuara jeni nga këto sëmundje

Fëmija juaj
Gjithë arsyet pse periodat ju vijnë dy herë në muaj

Gjithë arsyet pse periodat ju vijnë dy herë në muaj

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Skocia bëhet vendi i parë në botë që jep produktet e ciklit menstrual falas

Skocia bëhet vendi i parë në botë që jep produktet e ciklit menstrual falas

Trend
Perioda të rënda dhe të gjata? 10 arsye të mundshme, që s’duhen injoruar

Perioda të rënda dhe të gjata? 10 arsye të mundshme, që s’duhen injoruar

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Për nënat
Ushqimet më të mira për lehtësimin e dhimbjeve menstruale

Ushqimet më të mira për lehtësimin e dhimbjeve menstruale

Ushqim i shëndetshëm