LAJMI I FUNDIT:

Menstruacionet

126 Artikuj

Dy arsye pse ditët e ftohta mund të çrregullojë periodat tuaja

Dy arsye pse ditët e ftohta mund të çrregullojë periodat tuaja

Shtatzëna
Si t’i largoni dhimbjet menstruale

Si t’i largoni dhimbjet menstruale

Këshilla dhe arsye
Pesë mënyra natyrale për t’i shpëtuar dhimbjeve gjatë ciklit menstrual

Pesë mënyra natyrale për t’i shpëtuar dhimbjeve gjatë ciklit menstrual

Këshilla dhe arsye
Ushqimet që duhet t’i hani kur keni dhimbje gjatë menstruacioneve

Ushqimet që duhet t’i hani kur keni dhimbje gjatë menstruacioneve

Ushqim i shëndetshëm
Ky vaj është ilaçi më i mirë kundër menstruacioneve të dhembshme, përdoret tashmë mijëra vite!

Ky vaj është ilaçi më i mirë kundër menstruacioneve të dhembshme, përdoret tashmë mijëra vite!

Këshilla dhe arsye
Cikli menstrual: Çfarë duhet ngrënë për t’u ndjerë menjëherë mirë

Cikli menstrual: Çfarë duhet ngrënë për t’u ndjerë menjëherë mirë

Ushqim i shëndetshëm
Shmangia e alkoolit i lehtëson simptomat paramenstruale

Shmangia e alkoolit i lehtëson simptomat paramenstruale

Këshilla dhe arsye
Biskotat me pamje të pështirë shiten për mbledhjen e fondeve të bamirësisë (Foto)

Biskotat me pamje të pështirë shiten për mbledhjen e fondeve të bamirësisë (Foto)

Fun Lajme
Kur është koha e duhur për testin e shtatzënisë?

Kur është koha e duhur për testin e shtatzënisë?

Këshilla dhe arsye
Meshkujt nuk dinë, femrat dyshojnë: A mund të ngelesh shtatzënë gjatë menstruacioneve

Meshkujt nuk dinë, femrat dyshojnë: A mund të ngelesh shtatzënë gjatë menstruacioneve

Këshilla mjekësore
Seksi gjatë menstruacioneve, edhe më i këndshëm

Seksi gjatë menstruacioneve, edhe më i këndshëm

Në çift
Sa zgjasin menstruacionet e para?

Sa zgjasin menstruacionet e para?

Këshilla dhe arsye
Simptomat më të këqija të menstruacioneve

Simptomat më të këqija të menstruacioneve

Këshilla dhe arsye
Koha kur do të përjetoni orgazmën më të mirë!

Koha kur do të përjetoni orgazmën më të mirë!

Këshilla dhe arsye
Menstruacionet zbulojnë sa do te jetë e dhembshme lindja

Menstruacionet zbulojnë sa do te jetë e dhembshme lindja

Shëndetësi Lajme
Doktorët konfirmojnë se menstruacionet shkaktojnë po aq dhimbje sa sulmi i zemrës

Doktorët konfirmojnë se menstruacionet shkaktojnë po aq dhimbje sa sulmi i zemrës

Femra
A mund të mbetni shtatzënë nëse bëni seks gjatë menstruacioneve?

A mund të mbetni shtatzënë nëse bëni seks gjatë menstruacioneve?

Shtatzëna
Shkaktarët e amenorresë: Përse menstruacionet iu janë ndalur ose s’kanë filluar kurrë?

Shkaktarët e amenorresë: Përse menstruacionet iu janë ndalur ose s’kanë filluar kurrë?

Të tjera
Është zbuluar sa qeliza vezore femrat i humbin gjatë menstruacioneve – sa i mbeten kur i mbushin 20, 30, 40 dhe 50 vjeç

Është zbuluar sa qeliza vezore femrat i humbin gjatë menstruacioneve – sa i mbeten kur i mbushin 20, 30, 40 dhe 50 vjeç

Këshilla dhe arsye
Seksi gjatë menstruacioneve i bën ato të përfundojnë më shpejt – por ajo duhet të përjetojë orgazëm për ta gëzuar këtë përfitim

Seksi gjatë menstruacioneve i bën ato të përfundojnë më shpejt – por ajo duhet të përjetojë orgazëm për ta gëzuar këtë përfitim

Intimitet dhe Pasion
Pse keni më shumë dhimbje se shoqet tuaja nga periodat

Pse keni më shumë dhimbje se shoqet tuaja nga periodat

Këshilla dhe arsye
A mund të gabojë testi i shtatzënisë kur tregon që nuk jeni shtatzënë?

A mund të gabojë testi i shtatzënisë kur tregon që nuk jeni shtatzënë?

Shtatzëna
Çfarë duhet të dini për menopauzën

Çfarë duhet të dini për menopauzën

Këshilla dhe arsye
Ditët e pëlleshme dhe të jo të pëlleshme

Ditët e pëlleshme dhe të jo të pëlleshme

Këshilla mjekësore