LAJMI I FUNDIT:

Menstruacionet

127 Artikuj

Amnezia menstruale: A vuani nga humbja e kujtesës së shkaktuar nga menstruacionet?

Amnezia menstruale: A vuani nga humbja e kujtesës së shkaktuar nga menstruacionet?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Tri mite rreth menstruacioneve që në të vërtetë janë plotësisht të gabuara

Tri mite rreth menstruacioneve që në të vërtetë janë plotësisht të gabuara

Shëndetësi Lajme
Ndërprerja dhe rikthimi i periodave brenda pak ditësh: A është normale?

Ndërprerja dhe rikthimi i periodave brenda pak ditësh: A është normale?

Këshilla dhe arsye
Sa më herë t’ju vijnë periodat, aq më të rrezikuara jeni nga këto sëmundje

Sa më herë t’ju vijnë periodat, aq më të rrezikuara jeni nga këto sëmundje

Fëmija juaj
Gjithë arsyet pse periodat ju vijnë dy herë në muaj

Gjithë arsyet pse periodat ju vijnë dy herë në muaj

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Skocia bëhet vendi i parë në botë që jep produktet e ciklit menstrual falas

Skocia bëhet vendi i parë në botë që jep produktet e ciklit menstrual falas

Trend
Perioda të rënda dhe të gjata? 10 arsye të mundshme, që s’duhen injoruar

Perioda të rënda dhe të gjata? 10 arsye të mundshme, që s’duhen injoruar

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Për nënat
Ushqimet më të mira për lehtësimin e dhimbjeve menstruale

Ushqimet më të mira për lehtësimin e dhimbjeve menstruale

Ushqim i shëndetshëm
Ekspertët i janë përgjigjur pyetjes: A mund të mbetet shtatzënë femra gjatë menstruacioneve?

Ekspertët i janë përgjigjur pyetjes: A mund të mbetet shtatzënë femra gjatë menstruacioneve?

Në çift
Gjashtë sinjale që ju jep trupi para periodave

Gjashtë sinjale që ju jep trupi para periodave

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Mesatarisht një femër gjatë jetës së saj i shpenzon rreth 6,000 euro në produkte të periodave

Mesatarisht një femër gjatë jetës së saj i shpenzon rreth 6,000 euro në produkte të periodave

Këshilla dhe arsye
Gjashtë ushqimet që duhet t’i hani gjatë periodave dhe katër që duhet t’i shmangni

Gjashtë ushqimet që duhet t’i hani gjatë periodave dhe katër që duhet t’i shmangni

Këshilla dhe arsye
Sa orë duhet ta mbani një tampon? Mjekët japin përgjigjen

Sa orë duhet ta mbani një tampon? Mjekët japin përgjigjen

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Menstruacionet e hershme ndërlidhen me rrezik më të lartë të diabetit

Menstruacionet e hershme ndërlidhen me rrezik më të lartë të diabetit

Këshilla dhe arsye
A duhet të keni frikë nga menopauza? A është sëmundje?

A duhet të keni frikë nga menopauza? A është sëmundje?

Temat Javore
Mungesa e seksit shkakton shumë dëme te gratë

Mungesa e seksit shkakton shumë dëme te gratë

Këshilla dhe arsye
Femrat që i fillojnë periodat në moshë më të hershme janë më të prira të kenë diabet

Femrat që i fillojnë periodat në moshë më të hershme janë më të prira të kenë diabet

Shëndetësi Lajme
Kjo është arsyeja e vetme pse djersini shumë gjatë periodave

Kjo është arsyeja e vetme pse djersini shumë gjatë periodave

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ç’të bëjmë kur fatkeqësisht, periodat na vijnë në plazh?

Ç’të bëjmë kur fatkeqësisht, periodat na vijnë në plazh?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Si ndryshojnë periodat pas të 30-ave?

Si ndryshojnë periodat pas të 30-ave?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Gjakderdhje e papritur pas përfundimit të periodave, mësoni arsyet

Gjakderdhje e papritur pas përfundimit të periodave, mësoni arsyet

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Tamponët e kanabisit janë këtu për t’ju shpëtuar nga dhimbjet menstruale

Tamponët e kanabisit janë këtu për t’ju shpëtuar nga dhimbjet menstruale

Femra
Si mund t’i shkurtoj ditët e periodave?

Si mund t’i shkurtoj ditët e periodave?

Këshilla dhe arsye