LAJMI I FUNDIT:

Libraria Dukagjini

142 Artikuj

Fillon BookFest në Albi Mall në bashkëpunim me librarinë “Dukagjini”

Fillon BookFest në Albi Mall në bashkëpunim me librarinë “Dukagjini”

Albi Mall
Dhjetë ditë aventurë leximi për të gjithë në “BookFest” në Albi Mall

Dhjetë ditë aventurë leximi për të gjithë në “BookFest” në Albi Mall

Dukagjini Bookstore
Tana Zhushi, 10-vjeçarja që ka lexuar mbi 50 libra, vjen me Klubin e Leximit në Librarinë Dukagjini

Tana Zhushi, 10-vjeçarja që ka lexuar mbi 50 libra, vjen me Klubin e Leximit në Librarinë Dukagjini

Kulturë
“Libraria Dukagjini” organizon “Festën Letrare”, ofron zbritje deri në 80 për qind

“Libraria Dukagjini” organizon “Festën Letrare”, ofron zbritje deri në 80 për qind

Kulturë
Fillo udhëtimin e ri në botën e librave – Shkarko aplikacionin DukagjiniBooks

Fillo udhëtimin e ri në botën e librave – Shkarko aplikacionin DukagjiniBooks

Dukagjini Bookstore
Po bëhen një vit nga hapja e librarisë më të bukur në vend: Librarisë “Dukagjini” në Prishtina Mall

Po bëhen një vit nga hapja e librarisë më të bukur në vend: Librarisë “Dukagjini” në Prishtina Mall

Dukagjini Bookstore
Aksesorë të veçantë në librarinë “Dukagjini”

Aksesorë të veçantë në librarinë “Dukagjini”

Dukagjini Bookstore
“Her Legacy” – përkthehet anglisht “Vepra e saj”, botuar nga “Dukagjini”

“Her Legacy” – përkthehet anglisht “Vepra e saj”, botuar nga “Dukagjini”

Dukagjini Publishing House
Për nder të Ditës së Gruas, libraria “Dukagjini” dhuroi libra për gratë në Qendrën Korrektuese në Lipjan

Për nder të Ditës së Gruas, libraria “Dukagjini” dhuroi libra për gratë në Qendrën Korrektuese në Lipjan

Kosovë
Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Albanica Latina”

Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Albanica Latina”

Kosovë
Libraria Dukagjini vjen sërisht me “BookFest” në Albi Mall

Libraria Dukagjini vjen sërisht me “BookFest” në Albi Mall

Dukagjini Bookstore
Kujtimet nga raftet – historia e Sebit të Dukagjinit në botën e librave për më shumë se dy dekada

Kujtimet nga raftet – historia e Sebit të Dukagjinit në botën e librave për më shumë se dy dekada

Jehona Hulaj
Sabahetja e Prishtinës

Sabahetja e Prishtinës

Cult+
Në “Reload” të RTV Dukagjini, Gentian Lluka tregon inovacionet në ngritjen e mëtejme të Telegrafit

Në “Reload” të RTV Dukagjini, Gentian Lluka tregon inovacionet në ngritjen e mëtejme të Telegrafit

Kosovë
“Takimet e mia me…”, Blendi Fevziu ndalon në Prishtinë për ‘takimin’ e radhës me lexuesit e librit të tij më të ri

“Takimet e mia me…”, Blendi Fevziu ndalon në Prishtinë për ‘takimin’ e radhës me lexuesit e librit të tij më të ri

Butrint Avdyli
Promovohet në Librarinë Dukagjini libri i Ilir Ikonomit “Apostulli”, kushtuar Fan Nolit

Promovohet në Librarinë Dukagjini libri i Ilir Ikonomit “Apostulli”, kushtuar Fan Nolit

Kulturë
Fuqia e të shkruarit në ditar si mjet për vet-reflektim dhe mirëqenie mendore – Së shpejti vjen ditari i mirëqenies në gjuhën shqipe

Fuqia e të shkruarit në ditar si mjet për vet-reflektim dhe mirëqenie mendore – Së shpejti vjen ditari i mirëqenies në gjuhën shqipe

Dukagjini Bookstore
“Secili me liqenin e vet”, libri më i ri në librarinë “Dukagjini”

“Secili me liqenin e vet”, libri më i ri në librarinë “Dukagjini”

Arsim
Prindërit mësyjnë librarinë “Dukagjini” për të blerë tekstet shkollore

Prindërit mësyjnë librarinë “Dukagjini” për të blerë tekstet shkollore

Arsim
Vendimi i MASHT-it shkakton tollovi, libraria “Dukagjini” fton prindërit të furnizohen me libra edhe në pikën në Lakrishte

Vendimi i MASHT-it shkakton tollovi, libraria “Dukagjini” fton prindërit të furnizohen me libra edhe në pikën në Lakrishte

Arsim
Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Dashuri dhe Pedagogji” nga Miguel de Unamuno

Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Dashuri dhe Pedagogji” nga Miguel de Unamuno

Dukagjini Bookstore
Kadare në librarinë “Dukagjini”: Orientimi shumëshekullor i shqiptarëve ka qenë dhe mbetet Evropa

Kadare në librarinë “Dukagjini”: Orientimi shumëshekullor i shqiptarëve ka qenë dhe mbetet Evropa

Kosovë


mob5