LAJMI I FUNDIT:

Levada Center

19 Artikuj

Hulumtimi i medias ruse: Mbi 5 milionë qytetarë kanë ikur nga Rusia që kur udhëheq Vladimir Putin

Hulumtimi i medias ruse: Mbi 5 milionë qytetarë kanë ikur nga Rusia që kur udhëheq Vladimir Putin

Evropa
Levada Center: Dy në tre rusë thonë se vendi i tyre është i izoluar në skenën botërore

Levada Center: Dy në tre rusë thonë se vendi i tyre është i izoluar në skenën botërore

Evropa
Në prag të zgjedhjeve në Rusi, Levada Center: Bie përkrahja për Vladimir Putinin

Në prag të zgjedhjeve në Rusi, Levada Center: Bie përkrahja për Vladimir Putinin

Evropa
Levada Center: Vetëm 27 për qind e rusëve janë të gatshëm ta votojnë partinë e presidentit Vladimir Putin

Levada Center: Vetëm 27 për qind e rusëve janë të gatshëm ta votojnë partinë e presidentit Vladimir Putin

Evropa
Rusët nuk duan të vaksinohen me ‘Sputnik V’, rriten masivisht rastet me COVID-19

Rusët nuk duan të vaksinohen me ‘Sputnik V’, rriten masivisht rastet me COVID-19

Evropa
Pas fjalimit të Vladimir Putninit në Asamblenë Federale, Levada Center: Bie besimi i rusëve në mesazhin e tij

Pas fjalimit të Vladimir Putninit në Asamblenë Federale, Levada Center: Bie besimi i rusëve në mesazhin e tij

Evropa
Levada Center: Varfëria, rritja e papunësisë dhe korrupsioni – problemet kryesore me të cilat po përballet Rusia

Levada Center: Varfëria, rritja e papunësisë dhe korrupsioni – problemet kryesore me të cilat po përballet Rusia

Botë
Dy në tre rusë besojnë se COVID-19 është armë biologjike

Dy në tre rusë besojnë se COVID-19 është armë biologjike

Botë
Çmimet e ushqimeve në Rusi u rritën 7.5 herë më shumë sesa në BE

Çmimet e ushqimeve në Rusi u rritën 7.5 herë më shumë sesa në BE

Botë
Levada Center: Rusët presin të shohin më shumë protesta kundër pushtetit të Kremlinit

Levada Center: Rusët presin të shohin më shumë protesta kundër pushtetit të Kremlinit

Evropa
Levada Center: Pritshmëritë e rusëve kundër arrestimit të Alexi Navalnyt në nivelin më të lartë në dy dekadat e fundit

Levada Center: Pritshmëritë e rusëve kundër arrestimit të Alexi Navalnyt në nivelin më të lartë në dy dekadat e fundit

Evropa
Levada Center: Vazhdon rënia e besimit të rusëve ndaj Vladimir Putinit, 40 për qind e tyre besojnë se vendi po shkon në drejtim të gabuar

Levada Center: Vazhdon rënia e besimit të rusëve ndaj Vladimir Putinit, 40 për qind e tyre besojnë se vendi po shkon në drejtim të gabuar

Evropa
Investimet e huaja në Rusi në nivelet më të ulëta që nga shpërbërja e Bashkimit Sovjetik

Investimet e huaja në Rusi në nivelet më të ulëta që nga shpërbërja e Bashkimit Sovjetik

Botë
Gallup International: Optimizmi ekonomik i rusëve në nivelin më të ulët prej dy dekadave

Gallup International: Optimizmi ekonomik i rusëve në nivelin më të ulët prej dy dekadave

Botë
Mbi 70 për qind e rusëve thonë se gjendja e tyre ekonomike do të jetë e vështirë gjatë vitit 2021

Mbi 70 për qind e rusëve thonë se gjendja e tyre ekonomike do të jetë e vështirë gjatë vitit 2021

Botë
Rreth dy e treta e rusëve nuk duan të vaksinohen me ‘Sputnik V’

Rreth dy e treta e rusëve nuk duan të vaksinohen me ‘Sputnik V’

Evropa
Vetëm 22 për qind e rusëve thonë se vendi i tyre është demokratik

Vetëm 22 për qind e rusëve thonë se vendi i tyre është demokratik

Nga Bota
Bie besimi i rusëve për Vladimir Putinin, niveli më i ulët që nga 2017-ta

Bie besimi i rusëve për Vladimir Putinin, niveli më i ulët që nga 2017-ta

Nga Bota
Levada Center: Vazhdon të bie mbështetja e rusëve për Putinin

Levada Center: Vazhdon të bie mbështetja e rusëve për Putinin

Nga Bota