LAJMI I FUNDIT:

Instituti Demokratik i Kosovës

35 Artikuj

Për 16 vjet u themeluan 11 komisione hetimore nga deputetët

Për 16 vjet u themeluan 11 komisione hetimore nga deputetët

Kosovë
Cakolli përmend emrat e deputetëve që po e pengojnë hetimin parlamentar për “rezervat shtetërore”

Cakolli përmend emrat e deputetëve që po e pengojnë hetimin parlamentar për “rezervat shtetërore”

Kosovë
KDI: Vetëm 10 për qind e qytetarëve mendojnë se sektori i drejtësisë ka shënuar përmirësime

KDI: Vetëm 10 për qind e qytetarëve mendojnë se sektori i drejtësisë ka shënuar përmirësime

Kosovë
Haxhiu: Diskriminimi ekonomik mes burrave dhe grave është evident

Haxhiu: Diskriminimi ekonomik mes burrave dhe grave është evident

Kosovë
KDI e vlerëson të gabuar strategjinë e Qeverisë për të ulur korrupsionin: Nivel i ulët i shpenzimeve dhe investimeve kapitale

KDI e vlerëson të gabuar strategjinë e Qeverisë për të ulur korrupsionin: Nivel i ulët i shpenzimeve dhe investimeve kapitale

Kosovë
KDI: MSH-ja me probleme serioze në menaxhimin e buxhetit, pacientët i blejnë vetë barnat

KDI: MSH-ja me probleme serioze në menaxhimin e buxhetit, pacientët i blejnë vetë barnat

Kosovë
KDI kërkon nga qeveria mosndërhyrje; nga gjyqësori efikasitet

KDI kërkon nga qeveria mosndërhyrje; nga gjyqësori efikasitet

Kosovë
Vonesa në miratimin e Projektligjit të Prokurimit Publik, Qeveria ende nuk ka dhënë komentet për draftin e dorëzuar nga grupi punues

Vonesa në miratimin e Projektligjit të Prokurimit Publik, Qeveria ende nuk ka dhënë komentet për draftin e dorëzuar nga grupi punues

Xhejlane Kaçiu
Pagat e deputetëve për një muaj i kushtojnë buxhetit të Kosovës 185 mijë euro, KDI kërkon Kuvend që funksionon

Pagat e deputetëve për një muaj i kushtojnë buxhetit të Kosovës 185 mijë euro, KDI kërkon Kuvend që funksionon

Kosovë
Rreth 200 mijë euro investime në QKUK, që shkuan dëm

Rreth 200 mijë euro investime në QKUK, që shkuan dëm

Shëndetësi
Kuvendi pa seanca plenare që tri javë – kritikohen deputetët për angazhimin në zgjedhjet lokale

Kuvendi pa seanca plenare që tri javë – kritikohen deputetët për angazhimin në zgjedhjet lokale

Mirjeta Hajzeraj
Të hënën nis sesioni vjeshtor i Kuvendit, kërkohen sanksione ndaj deputetëve që mungojnë në seanca

Të hënën nis sesioni vjeshtor i Kuvendit, kërkohen sanksione ndaj deputetëve që mungojnë në seanca

Kosovë
Zgjedhjet dhe taktikat e përdorura pritet ta zvarrisin dialogun Kosovë-Serbi

Zgjedhjet dhe taktikat e përdorura pritet ta zvarrisin dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Opozita dhe shoqëria civile akuzojnë Kurtin për mungesë të transparencës në dialogun me Serbinë

Opozita dhe shoqëria civile akuzojnë Kurtin për mungesë të transparencës në dialogun me Serbinë

Kosovë
Analistët: Qeverisë Kurti i duhet më shumë kohë për tu përgatitur në dialogun Kosovë-Serbi

Analistët: Qeverisë Kurti i duhet më shumë kohë për tu përgatitur në dialogun Kosovë-Serbi

Politikë
​Shoqëria civile kërkon të tërhiqet iniciativa për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme

​Shoqëria civile kërkon të tërhiqet iniciativa për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme

Politikë
KDI: Kontratat emergjente, rrugë e shkurtë për shkelje në SHSKUK

KDI: Kontratat emergjente, rrugë e shkurtë për shkelje në SHSKUK

Shëndetësi
Ligji për Mbrojtjen e Sinjalizuesve – ligj për të cilin shumë pak dihet në sektorin privat

Ligji për Mbrojtjen e Sinjalizuesve – ligj për të cilin shumë pak dihet në sektorin privat

Mirjeta Hajzeraj
KDI publikon infografikën – këta janë deputetët e zgjedhur për herë të parë me më së shumti vota

KDI publikon infografikën – këta janë deputetët e zgjedhur për herë të parë me më së shumti vota

Kosovë
“Shkëlqimi” dhe “rënia” e të zgjedhurve, 10 deputetët me rritjen dhe rënien më të madhe të votave

“Shkëlqimi” dhe “rënia” e të zgjedhurve, 10 deputetët me rritjen dhe rënien më të madhe të votave

Kosovë
KDI: Vazhdon stagnimi në luftën kundër korrupsionit në Kosovë

KDI: Vazhdon stagnimi në luftën kundër korrupsionit në Kosovë

Kosovë
KDI kërkon që të merren masa ndaj deputetëve që u përfshinë në konfrontimet verbale në Kuvend

KDI kërkon që të merren masa ndaj deputetëve që u përfshinë në konfrontimet verbale në Kuvend

Kosovë
Përplasja Hoti-Haradinaj vlerësohet jo e sinqertë nga Instituti Demokratik i Kosovës

Përplasja Hoti-Haradinaj vlerësohet jo e sinqertë nga Instituti Demokratik i Kosovës

Kosovë
KDI kërkon nga LDK-ja dhe AAK-ja të mos ndërhyjnë në bordet e ndërmarrjeve publike

KDI kërkon nga LDK-ja dhe AAK-ja të mos ndërhyjnë në bordet e ndërmarrjeve publike

Të Tjera