LAJMI I FUNDIT:

Blerim Isufaj

71 Artikuj

Isufaj dhe Wigemark flasin për bashkëpunimin ndërmjet Prokurorisë Speciale dhe EULEX-it

Isufaj dhe Wigemark flasin për bashkëpunimin ndërmjet Prokurorisë Speciale dhe EULEX-it

Kosovë
Ngritët aktakuzë ndaj një gjyqtari në Mitrovicë dhe një zyrtari policor

Ngritët aktakuzë ndaj një gjyqtari në Mitrovicë dhe një zyrtari policor

Kosovë
Blerim Isufaj zgjidhet Kryeprokuror i Prokurorisë Speciale

Blerim Isufaj zgjidhet Kryeprokuror i Prokurorisë Speciale

Kosovë
Gjyqësori në veri përballet me mungesën e stafit mbështetës

Gjyqësori në veri përballet me mungesën e stafit mbështetës

Kosovë
Tahiri: “Drejtësia 2020” do t’i japë fund tranzicionit në sistemin e drejtësisë

Tahiri: “Drejtësia 2020” do t’i japë fund tranzicionit në sistemin e drejtësisë

Kosovë
BE vazhdon mbështetjen për institucionet e drejtësisë penale në Kosovë

BE vazhdon mbështetjen për institucionet e drejtësisë penale në Kosovë

Kosovë
Detyrat e Kosovës para vendimit final për liberalizimin e vizave

Detyrat e Kosovës para vendimit final për liberalizimin e vizave

Kosovë
Kalimi i pakos së ligjeve në Kuvend, jetik për sundimin e ligjit

Kalimi i pakos së ligjeve në Kuvend, jetik për sundimin e ligjit

Kosovë
Hoxha: Vazhdimësia në luftën kundër korrupsionit e domosdoshme për liberalizimin e vizave

Hoxha: Vazhdimësia në luftën kundër korrupsionit e domosdoshme për liberalizimin e vizave

Politikë
Isufaj viziton Prokurorinë Themelore të Mitrovicës

Isufaj viziton Prokurorinë Themelore të Mitrovicës

Kosovë
Tahiri: Pavarësia e gjyqësorit, shtyllë e shtetndërtimit demokratik

Tahiri: Pavarësia e gjyqësorit, shtyllë e shtetndërtimit demokratik

Drejtësi
Prokurorët dhe gjykatësit serbë nga veriu do ta bëjnë betimin te presidenti Thaçi

Prokurorët dhe gjykatësit serbë nga veriu do ta bëjnë betimin te presidenti Thaçi

Kosovë
‘Ikja’ e prokurorëve në gjykata ngjall debat në Këshillin Prokurorial

‘Ikja’ e prokurorëve në gjykata ngjall debat në Këshillin Prokurorial

Drejtësi
Isufaj: Vlerësoj mbështetjen në luftën kundër pasurisë së fituar në mënyrë joligjore

Isufaj: Vlerësoj mbështetjen në luftën kundër pasurisë së fituar në mënyrë joligjore

Politikë
Vlerësohet mbështetja e institucioneve të BE-së për KPK-në

Vlerësohet mbështetja e institucioneve të BE-së për KPK-në

Kosovë
Isufaj: KPK e angazhuar në ngritjen e kapaciteteve profesionale të prokurorive

Isufaj: KPK e angazhuar në ngritjen e kapaciteteve profesionale të prokurorive

Kosovë
Lansohet projekti “Promovimi i integritetit në sistemin e drejtësisë”

Lansohet projekti “Promovimi i integritetit në sistemin e drejtësisë”

Drejtësi
Kryesuesi Isufaj ka takuar ambasadorin e SHBA-ve në Kosovë, Delawie

Kryesuesi Isufaj ka takuar ambasadorin e SHBA-ve në Kosovë, Delawie

Drejtësi
Arratisja e të akuzuarve për terrorizëm, dështim i drejtësisë kosovare

Arratisja e të akuzuarve për terrorizëm, dështim i drejtësisë kosovare

Drejtësi
IRZ-ja gjermane e gatshme të mbështesë KPK-në

IRZ-ja gjermane e gatshme të mbështesë KPK-në

Drejtësi
O’Connell: Shkelësit e ligjit të dënohen, jo të promovohen

O’Connell: Shkelësit e ligjit të dënohen, jo të promovohen

Drejtësi
Thaçi:  Zyra e Prokurorit të mbajë bajrakun në luftimin e krimeve të rënda

Thaçi: Zyra e Prokurorit të mbajë bajrakun në luftimin e krimeve të rënda

Kosovë
Katër prokurorë pranuan Çmimin për Drejtësi “Sali Çekaj”

Katër prokurorë pranuan Çmimin për Drejtësi “Sali Çekaj”

Drejtësi