LAJMI I FUNDIT:

Blerim Isufaj

71 Artikuj

Presidentja Osmani pret Kushtetuesen për kryeprokurorin e shtetit: S’është vendim që merret shkel e shko

Presidentja Osmani pret Kushtetuesen për kryeprokurorin e shtetit: S’është vendim që merret shkel e shko

Drejtësi
Presidenca: Procesi i përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit, do të shqyrtohet pas takimeve e konsultave edhe me shoqërinë civile

Presidenca: Procesi i përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit, do të shqyrtohet pas takimeve e konsultave edhe me shoqërinë civile

Kosovë
E quajtën ‘grup dhe kokë kriminale’, reagon Këshilli Prokurorial: Po atakohemi nga ata që kanë kaluar dhe po kalojnë nëpër procedura penale

E quajtën ‘grup dhe kokë kriminale’, reagon Këshilli Prokurorial: Po atakohemi nga ata që kanë kaluar dhe po kalojnë nëpër procedura penale

Drejtësi
Përzgjedhja e kryeprokurorit të shtetit kundërshtohet nga ambasadorët e huaj dhe organizatat vendore – KPK thotë se procesi ishte legjitim

Përzgjedhja e kryeprokurorit të shtetit kundërshtohet nga ambasadorët e huaj dhe organizatat vendore – KPK thotë se procesi ishte legjitim

Besnike Salihu
Avokati Palushi: Lajm edhe më i keq se përzgjedhja e Isufajt për Kryeprokuror, do të ishte refuzimi i Presidentes për dekretimin e tij

Avokati Palushi: Lajm edhe më i keq se përzgjedhja e Isufajt për Kryeprokuror, do të ishte refuzimi i Presidentes për dekretimin e tij

Drejtësi
Rreze Hoxha nga GLPS: Procesi i zgjedhjes së Kryeprokurorit të kthehet në pikën zero, Paneli ka vlerësuar se poentimi i kandidatëve nuk ka qenë i arsyetuar mirë

Rreze Hoxha nga GLPS: Procesi i zgjedhjes së Kryeprokurorit të kthehet në pikën zero, Paneli ka vlerësuar se poentimi i kandidatëve nuk ka qenë i arsyetuar mirë

Drejtësi
Përzgjedhja e Kryeprokurorit, ish-ministri i Drejtësisë: E çuditshme që askush nuk po ankohet për rezultatin – të gjithë po ankohen për procesin

Përzgjedhja e Kryeprokurorit, ish-ministri i Drejtësisë: E çuditshme që askush nuk po ankohet për rezultatin – të gjithë po ankohen për procesin

Drejtësi
Shija e keqe e procesit për Kryeprokuror të Shtetit, a duhet të përsëritet procedura?

Shija e keqe e procesit për Kryeprokuror të Shtetit, a duhet të përsëritet procedura?

Drejtësi
Këshillin Prokurorial e quan grupacion kriminal, Hasani: Përzgjedhja e Isufajt jashtë çdo norme kushtetuese

Këshillin Prokurorial e quan grupacion kriminal, Hasani: Përzgjedhja e Isufajt jashtë çdo norme kushtetuese

Drejtësi
Kundërshtohet përzgjedhja e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit – KPK thotë se procesi ishte plotësisht legjitim

Kundërshtohet përzgjedhja e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit – KPK thotë se procesi ishte plotësisht legjitim

Jehona Hulaj
Përzgjedhja e kryeprokurorit, ambasadori amerikan: Të shqetësuar, mënyra se si KPK i ka zhvilluar këto procedura ka dëmtuar besimin e publikut

Përzgjedhja e kryeprokurorit, ambasadori amerikan: Të shqetësuar, mënyra se si KPK i ka zhvilluar këto procedura ka dëmtuar besimin e publikut

Drejtësi
Përzgjedhja e Kryeprokurorit, pas BE-së edhe Gjermania shprehet e zhgënjyer me këtë proces

Përzgjedhja e Kryeprokurorit, pas BE-së edhe Gjermania shprehet e zhgënjyer me këtë proces

Kosovë
Shefi i BE-së në Kosovë shprehet i habitur dhe i zhgënjyer me procesin e përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit

Shefi i BE-së në Kosovë shprehet i habitur dhe i zhgënjyer me procesin e përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit

Kosovë
Këshilli Prokurorial voton Blerim Isufajn për Kryeprokuror të Shtetit

Këshilli Prokurorial voton Blerim Isufajn për Kryeprokuror të Shtetit

Drejtësi
Kush do të jetë Kryeprokurori i ri i Shtetit? Këta janë pesë kandidatët

Kush do të jetë Kryeprokurori i ri i Shtetit? Këta janë pesë kandidatët

Drejtësi
Agjencia Kundër Korrupsionit ngritë kallëzim penal kundër kryeprokurorit të Speciales, Blerim Isufaj për raportim të rremë të pasurisë

Agjencia Kundër Korrupsionit ngritë kallëzim penal kundër kryeprokurorit të Speciales, Blerim Isufaj për raportim të rremë të pasurisë

Drejtësi
Pak ditë nga mbyllja e konkursit për kryeprokuror ende asnjë kandidaturë e zyrtarizuar, shoqëria civile hedh dyshime për procesin

Pak ditë nga mbyllja e konkursit për kryeprokuror ende asnjë kandidaturë e zyrtarizuar, shoqëria civile hedh dyshime për procesin

Drejtësi
Kryeprokurori Isufaj pret në takim shefin e EULEX-it, flasin për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë dhe të pagjeturit

Kryeprokurori Isufaj pret në takim shefin e EULEX-it, flasin për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë dhe të pagjeturit

Drejtësi
Asnjë i dënuar në Kosovë me burgim efektiv për korrupsion të nivelit të lartë

Asnjë i dënuar në Kosovë me burgim efektiv për korrupsion të nivelit të lartë

Drejtësi
Prokuroria Speciale shenjëstron tre raste të reja për vepra të ndryshme penale

Prokuroria Speciale shenjëstron tre raste të reja për vepra të ndryshme penale

Drejtësi
Wigemark: EULEX do të vazhdojë mbështetjen për Prokurorinë Speciale të Kosovës

Wigemark: EULEX do të vazhdojë mbështetjen për Prokurorinë Speciale të Kosovës

Kosovë
Ambasada amerikane: Të gjithë kriminelët e luftës do të dalin para drejtësisë, pavarësisht kombësisë

Ambasada amerikane: Të gjithë kriminelët e luftës do të dalin para drejtësisë, pavarësisht kombësisë

Kosovë
Prokuroria Speciale shënjestron edhe dy raste të reja, sekuestron pasuri të fituar nga veprat penale

Prokuroria Speciale shënjestron edhe dy raste të reja, sekuestron pasuri të fituar nga veprat penale

Kosovë
Prokuroria Speciale shënjestron edhe një rast të ri

Prokuroria Speciale shënjestron edhe një rast të ri

Kosovë