LAJMI I FUNDIT:

Blerim Isufaj

110 Artikuj

Kundërshtohet përzgjedhja e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit – KPK thotë se procesi ishte plotësisht legjitim

Kundërshtohet përzgjedhja e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit – KPK thotë se procesi ishte plotësisht legjitim

Jehona Hulaj
Përzgjedhja e kryeprokurorit, ambasadori amerikan: Të shqetësuar, mënyra se si KPK i ka zhvilluar këto procedura ka dëmtuar besimin e publikut

Përzgjedhja e kryeprokurorit, ambasadori amerikan: Të shqetësuar, mënyra se si KPK i ka zhvilluar këto procedura ka dëmtuar besimin e publikut

Drejtësi
Përzgjedhja e Kryeprokurorit, pas BE-së edhe Gjermania shprehet e zhgënjyer me këtë proces

Përzgjedhja e Kryeprokurorit, pas BE-së edhe Gjermania shprehet e zhgënjyer me këtë proces

Kosovë
Shefi i BE-së në Kosovë shprehet i habitur dhe i zhgënjyer me procesin e përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit

Shefi i BE-së në Kosovë shprehet i habitur dhe i zhgënjyer me procesin e përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit

Kosovë
Këshilli Prokurorial voton Blerim Isufajn për Kryeprokuror të Shtetit

Këshilli Prokurorial voton Blerim Isufajn për Kryeprokuror të Shtetit

Drejtësi
Kush do të jetë Kryeprokurori i ri i Shtetit? Këta janë pesë kandidatët

Kush do të jetë Kryeprokurori i ri i Shtetit? Këta janë pesë kandidatët

Drejtësi
Agjencia Kundër Korrupsionit ngritë kallëzim penal kundër kryeprokurorit të Speciales, Blerim Isufaj për raportim të rremë të pasurisë

Agjencia Kundër Korrupsionit ngritë kallëzim penal kundër kryeprokurorit të Speciales, Blerim Isufaj për raportim të rremë të pasurisë

Drejtësi
Pak ditë nga mbyllja e konkursit për kryeprokuror ende asnjë kandidaturë e zyrtarizuar, shoqëria civile hedh dyshime për procesin

Pak ditë nga mbyllja e konkursit për kryeprokuror ende asnjë kandidaturë e zyrtarizuar, shoqëria civile hedh dyshime për procesin

Drejtësi
Kryeprokurori Isufaj pret në takim shefin e EULEX-it, flasin për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë dhe të pagjeturit

Kryeprokurori Isufaj pret në takim shefin e EULEX-it, flasin për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë dhe të pagjeturit

Drejtësi
Asnjë i dënuar në Kosovë me burgim efektiv për korrupsion të nivelit të lartë

Asnjë i dënuar në Kosovë me burgim efektiv për korrupsion të nivelit të lartë

Drejtësi
Prokuroria Speciale shenjëstron tre raste të reja për vepra të ndryshme penale

Prokuroria Speciale shenjëstron tre raste të reja për vepra të ndryshme penale

Drejtësi
Wigemark: EULEX do të vazhdojë mbështetjen për Prokurorinë Speciale të Kosovës

Wigemark: EULEX do të vazhdojë mbështetjen për Prokurorinë Speciale të Kosovës

Kosovë
Ambasada amerikane: Të gjithë kriminelët e luftës do të dalin para drejtësisë, pavarësisht kombësisë

Ambasada amerikane: Të gjithë kriminelët e luftës do të dalin para drejtësisë, pavarësisht kombësisë

Kosovë
Prokuroria Speciale shënjestron edhe dy raste të reja, sekuestron pasuri të fituar nga veprat penale

Prokuroria Speciale shënjestron edhe dy raste të reja, sekuestron pasuri të fituar nga veprat penale

Kosovë
Prokuroria Speciale shënjestron edhe një rast të ri

Prokuroria Speciale shënjestron edhe një rast të ri

Kosovë
Isufaj dhe Wigemark flasin për bashkëpunimin ndërmjet Prokurorisë Speciale dhe EULEX-it

Isufaj dhe Wigemark flasin për bashkëpunimin ndërmjet Prokurorisë Speciale dhe EULEX-it

Kosovë
Ngritët aktakuzë ndaj një gjyqtari në Mitrovicë dhe një zyrtari policor

Ngritët aktakuzë ndaj një gjyqtari në Mitrovicë dhe një zyrtari policor

Kosovë
Blerim Isufaj zgjidhet Kryeprokuror i Prokurorisë Speciale

Blerim Isufaj zgjidhet Kryeprokuror i Prokurorisë Speciale

Kosovë
Gjyqësori në veri përballet me mungesën e stafit mbështetës

Gjyqësori në veri përballet me mungesën e stafit mbështetës

Kosovë
Tahiri: “Drejtësia 2020” do t’i japë fund tranzicionit në sistemin e drejtësisë

Tahiri: “Drejtësia 2020” do t’i japë fund tranzicionit në sistemin e drejtësisë

Kosovë
BE vazhdon mbështetjen për institucionet e drejtësisë penale në Kosovë

BE vazhdon mbështetjen për institucionet e drejtësisë penale në Kosovë

Kosovë
Detyrat e Kosovës para vendimit final për liberalizimin e vizave

Detyrat e Kosovës para vendimit final për liberalizimin e vizave

Kosovë
Kalimi i pakos së ligjeve në Kuvend, jetik për sundimin e ligjit

Kalimi i pakos së ligjeve në Kuvend, jetik për sundimin e ligjit

Kosovë
Hoxha: Vazhdimësia në luftën kundër korrupsionit e domosdoshme për liberalizimin e vizave

Hoxha: Vazhdimësia në luftën kundër korrupsionit e domosdoshme për liberalizimin e vizave

Politikë